POZNATI PEVAČ PRED BANKROTOM: Morao da promeni profesiju, povlači se sa estrade zbog DEBAKLA!


IZVOR: Republika - 23.12.2021 | 16:28


Žarko Madžić osvojio je srca publike kada se prvi put pojavio na sceni, a sada je otkrio čime se bavio tokom pandemije korona virusa.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
POZNATI PEVAČ PRED BANKROTOM: Morao da promeni profesiju, povlači se sa estrade zbog DEBAKLA!

Žarko Madžić je jedan od pevača koji su obeležili prošlu sezonu muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Ovaj mladi pevač nedavno je objavio svoj prvi singl, a zbog pandemije korona virusa morao je da promeni karijeru.

- Kada je krenula korona nije bilo nastupa i ja sam radio kao kurir. Primim tridesetak paketa i onda ih raznosim po adresama, uglavnom neke sitne stvari za kuću koje ljudi naruče preko interneta - otkrio je pevač tokom gostovanja u "Grand Magazinu", prenosi Kurir.rs.

Samo što je postao velika zvezda život mu se prekrenuo, a tokom rada u kurirskoj službi doživeo je razne situacije.

- U tom trenutku gori instagram, devojke me spopadaju, a onda ja sutradan zovem nekoga i kažem: "Ovde kurir, imam pošiljku za vas" i kada me vide na vratima nastane muk. Mnogi su me pitali da li je to skrivena kamera. Govorili su me da su me juče gledali na televiziji i da im nije jasno kako sad radim kao kurir - rekao je Žarko.

Ipak jednu situaciju nikada neće zaboraviti, ali je danas prepričava kao veliku anegdotu.

-Ali najjača situacija je bila kada sam se pojavio na vratima sa vezanom kosom i podočnjacima i jedna žena mi kaže: "Ti mene podsećaš mnogo na jednog pevača", a ja je namerno pitam da li misli na Adila. Međutim ona meni odgovara: "Ne, ne, ima neki dečko u takmičenju Zvezde Granda i neopisivo ličite", a ja zapravo isprozivam samog sebe i kažem joj: "Ma on je jedna debilčina, znam ja njega, ali ja to što on radi nikada ne bih mogao da radim, zato se i bavim ovim poslom. Šalim se gospođo, to sam ja" - ispričao je Madžić i dodao da se nijednog posla ne stidi.

BONUS VIDEO: