MARKO ZABRANIO LUNI DA POZOVE MAJKU NA USELJENJE: Miljković prevazišao sve moguće granice, Đoganijeva u OČAJU, pozvala Anabelu da joj se jada! (FOTO)


IZVOR: Republika - 18.12.2021 | 15:00


Luna Đogani dobila je zabranu od Marka Miljkovića, inače njenog supruga, da pozove majku Anabelu Atijas na useljenje.

Foto: E-Stock, ST/D. Kadić
MARKO ZABRANIO LUNI DA POZOVE MAJKU NA USELJENJE: Miljković prevazišao sve moguće granice, Đoganijeva u OČAJU, pozvala Anabelu da joj se jada! (FOTO)

Bračni par Luna Đogani i Marko Miljković odlučili su da naprave žurku očigledno za odabranu ekipu i najuži krug prijatelja i porodice povodom useljenja u njihov novi dom na Bežanijskoj kosi. Kako se kraj priveo kraju oko opremanja stana, Miljkovići su odlučili da organizuju žurku, a kako saznaje Kurir, Luninu majku, Anabelu Atijas na spisku nema ni na vidiku. 

Foto: Instagram.com

Marko Miljković Instagram

 

Doček Nove godine i najluđu noć Luna i Marko će organizovati u stanu, a kako izvor otkriva, biće pozvani najuži krug prijatelja, kumovi, priatelji i nekoliko članova porodice dobilo je pozivnicu. Poznato je da Anabela i Marko nisu u dobrim odnosima, još od rijalitija ,,Zadruga", zbog čega je u neku ruku i sasvim jasno zbog čega ona nije pozvana na žurku, a da ona nije poželjna, govori i činjenica da ona nije bila pozvana ni na proslavu slave, na kojoj je čak bio i Miljkovićev otac. 

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko MIljković

 

Kako izvor dalje navodi, Luna je obavila razgovor sa Anabelom, pa je pokušala da joj objasni šta i kako planiraju, kao i da neće biti pozvana na žurku povodom useljenja, ali ujedno i dočeka Nove godine. Anabela se nije naljutila na svoju mezimicu, jer je shvatila da to nije njena odluka, kako prenosi Kurir. 

Foto: TV Pink/printscreen

Anabela Atijas

 

Ostaje nam da vidimo kada će se Anabela oglasiti i otkriti šta se zapravo desilo. 

BONUS VIDEO: