KOMŠIJE TANJE SAVIĆ RAZVEZALE JEZIK O PEVAČICI: U cik ZORE joj dolazi ovaj MUŠKARAC, a najviše se žali na OVO!


IZVOR: Republika - 18.12.2021 | 11:16


Niko vas ne poznaje toliko dobro kao komšija, pa su tako susedi od Tanje Savić progovorile o njenoj vezi sa Draškom Stanivukovićem.

Foto: instagram.com
KOMŠIJE TANJE SAVIĆ RAZVEZALE JEZIK O PEVAČICI: U cik ZORE joj dolazi ovaj MUŠKARAC, a najviše se žali na OVO!

Tanja Savić živi u Smederevu, a sada su se oglasile njene komšije koje su otkrile kakvog je raspoloženja pevačica u proteklih par nedelja, nkon što je javno priznala da je u vezi sa Draškom Stanivukovićem.

- Tanja blista od kada je u vezi sa Draškom. Uvek je nasmejana, raspoložena i ljubazna. Barem jednom nedeljno Draškovi asistenti dolaze i ostavljaju Tanji velike bukete cveća ispred ulaza. Vi ne znate kakvi su to aranžmani. Ja tako nešto nikada ni od muža nisam dobila, a kamoli od dečka. Pretpostavljam da srečno reaguje kada ugleda takve bukete - priča komšinica iz zgrade za Blic.rs a prenosi Kurir.rs.

Žena koja živi u Tanjinoj zgradi dodajeda je višala Draška u cik zore ispred zgrade. 

- Viđala sam nekoliko puta Stanivukovića kako dolazi kod nje u zgradu. Obično to bude u cik zore i često ima neku kapuljaču ili kapu, kako ga ne bismo prepoznali. Međutim, odaje ga skupoceni automobil, jer retko ko u ovom kraju može da priušti sebi takvo vozilo. Lep su par i srećna sam zbog njih. Ne znam samo šta je problem da ozvaniče tu vezu? Kao da je to nešto ružno, treba da izadu u javnosti priznaju svoje emocije – govori gospođa iz Tanjine ulice.

Čak su progovorile i radnic obližnjeg marketa koji pevačica često posećuje, a otkrile su da je Tanja kao kupac prijatna, međutim kažu da se stalno žali na bivšeg supruga i decu.

- Tanja uvek dolazi u opuštenom izdanju, nikada se ne sreduje za prodavnicu. Kupi osnovne namirnice, a najčešće se nama na kasi požali na bivšeg supruga Dušana. Danima zbog njega pati, jer na sve načine pokušava da je uništi. Ume da bude oštra i prema sinovima, požalila nam se jednom prilikom kako mora čvrsto da ih vaspitava kako ne bi bili bezobrazni i nadmeni kao njihov otac. Sve u svemu, nije njoj lako, ne bih joj bila u koži - zaključuje žena iz marketa.

Komšinica takođe ističe da Tanjina majka ne dolazi u njen stan, koji je pevačica kupila nakon što je neko vreme živela u porodičnoj kući u Radincima.

- Ne viđamo Tanjinu majku. Koliko ja znam nijednom nije bila u novom stanu od kad se Tanja preselila.

BONUS VIDEO: