BEZ TRUNKE BLAMA, SVEŠTENIK OSUDIO NAROD I MEDIJE: Otac Bake Praseta zaboravio kako mu je SIN MALTRETIRAO Kiku, pa nagrdio ljude! (FOTO)


IZVOR: Republika - 12.12.2021 | 14:56


Nenad Ilić, otac Bake Praseta osudio je ljude koji iznose mišljenja nakon činjenica koje su poznate javnosti, a potpuno je zanemario što je njegov sin maltretirao i terorisao mladu jutjuberku Kristinu Kiku Đukić.

Foto: Youtube.com, Instagram.com prinscreen
BEZ TRUNKE BLAMA, SVEŠTENIK OSUDIO NAROD I MEDIJE: Otac Bake Praseta zaboravio kako mu je SIN MALTRETIRAO Kiku, pa nagrdio ljude! (FOTO)

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase jedan je od glavnih koji je učestvovao u hajki na jutjuberku Kristinu Kiku Đukić koja se ubila u sredu uveče. Podsetimo, Kristina je proteklih nekoliko godina trpela užasnu torturu na društvenim mrežama, dobijajući užasne, lucidne i odvratne komentare od strane kako starijih, tako i mlađih korisnika. Jedna od najvećih viralnih drami bila je baš Kika protiv Bake Praseta. Pomenuti jutjuber je pozivao svoje fanove da odlaze kod Kristine na društvene mreže i ostavljaju joj ružne komentare, koje su nju i te kako pogođale. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

Nakon što je izvršila samoubistvo u stanu u sredu uveče, policija je privela Ilića na ispitivanje, budući da se potegla tema da li je on zaista odgovaran delom za Kristinino zlodelo? Bogdana su isptiivali oko četiri sata u policijskoj stanici, nakon čega je on izašao i pokušao da sakrije lice od objektiva. 

Sada se na društvenoj mreži Fejsbuk oglasio njegov otac, inače sveštenik Nenad Ilić, koji je ovim putem potpuno zanemario što mu je sin maltretirao mladu devojčicu. Sveštenik je osudio narod i medije, koji su izveštavali o činjenicama koje su svima poznate, pa i njemu, ali izgleda da je potpuno smetnuo sa uma to što je njegov sin izgovarao razne bljuvotine o devojci, pa je čak i snimio pesmu, koju je posvetio Kristini, u nameri da je što više izvređa i ponizi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

- Molim vas da prestanete sa nagađanjima, lažima i dezinformacija, da prestanete da gradite karijere na ovako tragičnom događaju. Obraza nemate, ni novinari, ni televizija, ni pojedine ličnosti kad prosipate ovakve budalaštine i neistine i dajete sebi za pravo da donosite zaključke dok istraga nije završena. Svi ste mi sad opasni istražitelji i psiholozi, bruko od naroda. Sram vas bilo, jer obraza nemate, po leševima gazite, za malo pregleda, šako jada! - podelio je sveštenik Nenad Ilić, pa dodao svoj sud:

Foto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Nenad Ilić

 

- Ovo je objavila sestra mlade Kristine, koja je tragično završila svoj život. Ovo u medijima ne nalazi mesto. A sve je rečeno. Ne bih sad ništa potanko objašnjavao usred atmosfere linča koji postaje sve češće sredstvo pražnjenja frustracija velikog broja ljudi i materijal za medijske hijene. To ću ostaviti za vreme kad se prava priča o tužnom događaju objavi. 

 

 

BONUS VIDEO: