ESTRADA TEŠI UPLAKANU BEKUTU: Mina Kostić ZANEMELA od šoka, a evo ko je još od KOLEGA došao da joj pruži podršku! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.12.2021 | 13:42


Na beogradskom Novom groblju održava se sahrana političara Milutina Mrkonjića, dugogodišnjeg emotivnog partnera pevačice Ane Bekute.

Foto: ST/P. Divac
ESTRADA TEŠI UPLAKANU BEKUTU: Mina Kostić ZANEMELA od šoka, a evo ko je još od KOLEGA došao da joj pruži podršku! (VIDEO)

 

Pevačica Ana Bekuta, dugogodišnja emotivna partnerka političara Milutina Mrkonjića, stigla je na Novo groblje u pratnji porodice, gde će ga danas ispratiti na večni počinak, a za njom pristigle su i mnoge druge ličnosti sa estradnog neba, ne bi li ispratili njenog voljenog Mrku na večni počinak. POGLEDAJ GALERIJU

Na sahranu su stigli među poznatim imenima i harmonikaš Mirko Kodić koji je izjavio Bekuti saučešće, takođe i Aco Sofronijević, Mina Kostić, a onda ubrzo potom i je Jelena Tipšin. Osim njih, došle su i brojne druge ličnosti sa estradnog vrha.

Milutin Mrkonjić biće sahranjen u Aleji zasljužnih građana, a predhodno mu je u Skupštini Srbije, održana komemoracija. Podsetimo, političar i dugogodišnji partner Ane Bekute, preminuo je 27. novembra u 79. godini, nakon duge bolesti.

BONUS VIDEO: