INDI NAHVATALA NOVOG FRAJERA, BIVŠI DEČKO ZADRUGARKE: Pevačica nije mogla da mu odoli, njene grudi završile na njemu! (FOTO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 30.11.2021 | 13:39


Indira Aradinović Indi nije mogla da odoli Vladimiru Todoroviću, pa su tokom snimanja emisije bili izuzetno prisni.

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović
INDI NAHVATALA NOVOG FRAJERA, BIVŠI DEČKO ZADRUGARKE: Pevačica nije mogla da mu odoli, njene grudi završile na njemu! (FOTO)

 

Pevačica Indira Aradinović Indi nedavno je izbacila novu pesmu koja je postala apsolutni hit, a pored toga, javnost je uvek bila znatiželjna o njenom ljubavnom životu i to koga ona odvodi u krevet. U jednom trenutku Indi je svojim fanovima predstavila dečka, kog je dugo krila od javnosti, ali njihova ljubav nije dugo potrajala. 

Nakon toga, Indi se posvetila treninzima, karijeri i nastupima, pa je svu svoju energiju utrošila u vrlo naporan rad koji joj se na kraju definitivno isplatio. Međutim, izgleda da je pevačica spremna za nove ljubavi. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Indira Aradinović Indi

 

Naime, tokom snimanja jedne emisije, Indi je bila u društvu zgodnog frajera, kog mnogi znaju po učešćem u rijalitiju ,,Zadruga". U pitanju je Vlada Todorović, inače koreograf, koji nije mogao da odoli pevačicinom bujnom poprsju. Vlada je prišao Indi i zaigrao sa njom, a sada su se pojavile njihove zajednički fotografije, na kojima izgledaju vrlo prisno. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Todorović

 

- Vladi se svidela Indi, kome ne bi? Onakva bomba da se nekome ne svidi! Pfff! Prelepo izgleda, ima neku vrlo pozitivnu energiju i prijatna je! Vlada je uživao u njenom društvu, nije da su se prvi put videli, ali svaki put između njih dvoje bude lepa energija. Idu nekako zajedno, ona koketa, on voli da animira devojke i dobitna su kombinacija, ko zna, možda budu snimali neki zajednički spot u sledećem periodu. Ne znam da li će nastaviti privatno da se viđaju, ali tokom snimanja su bili vrlo bliski, družili su se, bilo im je lepo i što bi se reklo, kliknuli su zaista - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

Foto: Instagram.com

Indira Aradinović Indi sa Vladom Todorovićem

 

- Pričali su o svemu, o životu, o karijerama, Indi ima dosta toga u planu, možda baš angažuje i Vladu da joj pomogne oko svega. 

BONUS VIDEO: