KIJA PROGOVORILA O AFERI SA GRADONAČELNIKOM BANJA LUKE: Jedan političar me koristi da bi UNIŠTIO Draška! (VIDEO)


IZVOR: ALEKSANDRA IVANOVIĆ - 26.11.2021 | 15:34


Nakon fotografija na kojima je sa političarem Draškom Stanivukovićem, Kristina Kockar tvrdi da je sve to urađeno planski, ali da njoj to ne ide u prilog, kao Tanji Savić, za koju je čula da joj odgovara da se vrti takva priča

Foto: www.youtobe.com/instagram.com/draskostanivukovic
KIJA PROGOVORILA O AFERI SA GRADONAČELNIKOM BANJA LUKE: Jedan političar me koristi da bi UNIŠTIO Draška! (VIDEO)

Mediji već danima bruje o romansi Tanje Savić i Draška Stanivukovića, a pre toga planula je vest da je političar u ljubavi s Kristinom Kockar. Sve to su pratile zajedničke fotografije napravljene na crnogorskom primorju, a Kija sada za Republiku otkriva šta stoji iza njene navodne afere s mladim političarem.

Foto: instagram.com/kijakockar

Kija Kockar

 


- Najviše me je pogodio novinski naslov i priča da sam namestila gradonačelnika Banjaluke koga pre niko nije znao. Tekst zvuči kao da je neki PR nekog političara to pisao, znam kako se piše o meni kad me napadaju kolege. Ubeđena sam da je to politički namešteno, ali on mi se kleo, pa i skoro, pre neki dan, da ne stoji iza toga. Možda on i ne zna za to, možda je neko umesto njega hteo da mu popravi imidž, pa mene da okrivi - priča Kija, aludirajući na njegove političke protivnike i dodaje:


- Draško i ja jesmo u kontaktu, kao prijatelji, ali ništa preterano, ima drugih ljudi koji mi mnogo više šalju poruke.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Kija Kockar

 


Pevačica je na snimanje jedne emisije došla dan nakon Tanje Savić, koja
je uspela da izbegne medije, a na pitanje da li je zapravo ciljano
izbegla susret tvrdi:


- Ne! Imala sam snimanje svoje pesme i nisam mogla da dođem kad i ona. Stvarno ne poznajem Tanju Savić. Ja nemam nikakav problem s njom. Zašto bih ja imala problem?! Pa ja sam jedina koja priča o svemu i demantuje, drugi ćute da bi bili u medijima i ostavili prostora da se pita o tome. Zato što ja nemam putera na glavi ne bojim se nikog i mogu da kažem istinu. Privatno sam juče čula da Tanji odgovara da se vrti ta priča, a ona da stane pred sve okupljene medije, mislim da se ne bi snašla i zato i beži od vas - ispričala je Kija. 

 

BONUS VIDEO: 

TANJA SAVIĆ PROGOVORILA: Bilo mi je simpatično da me povezuju sa Draškom, ali ne želim to!