JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O SVAĐI SA SVEKRVOM: Ona samo mene priznaje za SNAJKU! (FOTO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 22.11.2021 | 11:47


Jovana Jeremić oglasila se za portal Republika.rs i otkrila sve o navodnom sukobu sa njenom svekrvom.

Foto: Instagram.com
JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O SVAĐI SA SVEKRVOM: Ona samo mene priznaje za SNAJKU! (FOTO)

 

Kao bomba odjeknula je vest da je svrkrva Jovane Jeremić ljuta na nju, te da je došlo do burnih reakcija u porodičnom domu. Naime, kako su mediji preneli, Jeremićeva je ušla u konflikt sa svekrvom zbog Voje Miloševića, voditeljkinog muža. Kako se spekuliše, svekrva je napala Jovanu, da navodno, od njenog sina pravi ,,debila", zbog čega je došlo do rasprave, ali i razlaza Voje i zgodne voditeljke Pink televizije. 

 

 

Mi smo odlučili da se pozabimo temom, pa smo kontaktirali Jovanu ovim povodom, koja se vrlo rado odazvala našem pozivu i prokomentarisala šta je zapravo istina u celoj drami. 

 

 

Naime, Jovana nije bila preterano srećna, jer su se ponovo pokrenule laži, kako tvrdi, te ističe da je sa svojom svekrvom u sjajnim odnosima, te da su njih dve jedna drugoj podrška u svakom trenutku. 

 

 

- To je totalna laž, to su ispinovali iz stare žute štampe, apsolutna laž kompletna, sa svekrvom sam eksta i ona mi je veliak podrška i prijatelj! I tužiću ih! Nemojte da pravite rijaliti od mog života, jer moj život je jedan miran život, ja ću to demantovati, to je netačno! - poručila je Jovana Jeremić za Republika.rs i dodaje:

- Ona mene obožava! Razvela se ili ne od njenog sina u budućnosti, ona će me voleti ceo život, ona kaže da samo mene priznaje za snajku! To je izmišljostina što su objavili, ovo je istina što sam ti ispričala!  

BONUS VIDEO: