GOCA BOŽINOVSKA VAN SEBE, SLOMLJENA OD BOLA: Imale smo dogovor, molila sam svece da ozdravi! (FOTO)


IZVOR: Republika - 20.11.2021 | 08:59


Goca Božinovska se oglasila za portal Republika.rs i otkrila kako se osećala nakon informacije da je njena koleginica Merima Njegomir skončala život nakon duge i teške bolesti.

Foto: instagram.com, printscreen
GOCA BOŽINOVSKA VAN SEBE, SLOMLJENA OD BOLA: Imale smo dogovor, molila sam svece da ozdravi! (FOTO)

 

Pevačica Goca Božinovska oglasila se za portal Republika.rs nakon informacije da je njena koleginica Merima Njegomir napustila ovozemaljski svet. Merima se borila protiv opake bolesti, a Goca kroz suze je opisala kako se oseća u ovim trenucima. 

Merima i Goca su se svojevremeno družile i bile izuzetno bliske prijateljice sa estrade, davale su podršku jedna drugoj, pa pevačica ne krije da ne može da dođe sebi nakon ove tužne informacije. 

Foto: printscreen

Merima Njegomir preminula

 

- Slomljena sam, sad sam saznala i ne mogu da verujem, pa kako to tako odjednom? Ljudi moji šta se ovo dešava? Čula sam da joj je Novak kupio lek, to me je sinoć tako obradovalo. Sutra slavim i baš pred mog sveca sam molila Boga da joj bude bolje. Pre dve nedelje smo se čule tad sam prvi put i čula da je teško bolesna i verovala sam da će se izvući. Imale smo dogovor da sad kad se prolepša vreme ona dođe na vikendicu na Savi koju ima, a koja je blizu moje kuće, pa da se vidimo i ceo dan provedemo zajedno… Eto, do toga neće doći. Moje duboko saučešće porodici, mnogo mi je teško - Goca Bozinovska za Republika.rs.