LEPA BRENA RASKRINKANA: Isplivao DOKAZ da se za Bobu udala zbog PARA, a evo koja je svota u pitanju! (FOTO)


IZVOR: Republika - 12.11.2021 | 14:00


Novinar, koji je, po svemu sudeći dobro upoznat sa životom Lepe Brene, odlučio je da iznese tvrdnje iz kog razloga se pevačica udala za biznismena Bobu Živojinovića.

Foto: e-stock

Lepa Brena i Boba Živojinović

 

Novinar Marko Lopušina odlučio je da raskrinka pevačicu Fahretu, poznatiju kao Lepu Brenu!

Naime, na Fejsbuk profilu Marko je objavio fotografiju sa Lepom Brenom, a ono što je svima privuklo pažnju jeste to što je otkrio razlog zbog kog se pevačica udala za Bobu Živojinovića. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Boba Živojinović sa Lepom Brenom

 

- Udala sam se za Bobu jer je imao 700.000 dolara - napisao je Marko u opisu fotografije, tvrdeći da mu je ovu izjavu poručila Brena u jednom razgovoru. 

 


Inače, oduvek se spekulisalo o ljubavi Brene i Bobe, na koji način je došlo do njihovog poznanstva, kao i zbog čega je pevačica naprasno odlučila da izgovori sudbonosno ,,da" ovom biznismenu. 

Oni su navikli da svako vodi svoj život i da ne sputavaju jedno drugo. Trenutno su fokusirani na zajednički biznis koji uskoro pokreću. Otvaraju hotel na Zlatiboru, kao i u Majamiju. U to će uložiti 50 miliona evra – kaže izvor blizak Živojinovićima, a Boba je svojevremeno objasnio kako on vidi svoj brak:

Uz ljubav mora da postoji poštovanje. Što bi moja baba rekla: ‘Ako uzmemo kanap i ja vučem na svoju stranu, a ti na svoju, šta će se desiti? Pući će. A ako ti povučeš na svoju, ja pustim i obrnuto, on će da traje. ‘Isto važi i za ljubav i prijateljstvo. Moraš da daš da bi dobio. Brena i ja smo zajedno 34 godine i nekako izdržavamo - prenosi Svet.

Foto: Instagram.com/lepabrenaa/

Lepa Brena i Boba Živojinović

 

Inače, Brena i Boba su preko 30 godina u braku, a pevačica je svojevremeno ispričala i kako je došlo do upoznavanja sa njim. Njih dvoje su se ubrzo nakon što su otpočeli vezu uplovili u bračne vode, što možda govori u prilog tvrdnjama novinara Marka o razlogu zbog kog je Brena pristala na brak sa Živojinovićem.