PRVI NASTUP NAKON PROĐAJA: Nikolija Jovanović otvorila dušu o braku, otkrila da je sumnjala u Reljinu VERNOST! (FOTO/VIDEO)


IZVOR: Republika - 03.11.2021 | 23:20


Pevačica Nikolija Jovanović večeras nastupa prvi put posle drugog porođaja, ona je za portal Republika. rs otkrila mnogobrojne teme koje sve zanimaju.

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović o navodno Reljinoj prevari

 

Pravi primer da poslovni život i uloga majke mogu da se usklade je upravo popularna pevačica Nikolija Jovanović. Ona se inače pre nekoliko meseci porodila, i na svet donela devojčicu. Poznato je da su Relja i Nikolija, posvećeni roditelji, ali i da pored te uloge, marljivo rade na karijeri. Međutim, od kako se porodila, Nikolija se nije medijski eksponirala, niti gostovala u emisijama, a sada je na radost mnogobrojnih fanova, pop zvezda odlučila da probije led, i da fanovima priredi jedno nezaboravno veče.


Naime, Nikolija je nakon nekoliko meseci provedenih u medijskoj ilegali, odlučila da se ponovo vrati, a u prilog tome govori i činjenica, da je danas prvi nastup, shodno tome ekipa portala Republike.rs, porazgovarala je sa pevačicom, o svim aktuelnostima, koje u proteklom periodu, nismo imali mogućnosti da čujemo od nje.

Na samom početku Nikolija je otkrila koliko joj je bilo teško da sačuva trudnoću i tu sreću za sebe:

- Relja i ja čuvamo naš privatan život, moja sreća je svakako velika i ako je ne podelim uvek sa medijima i sa fanovima, jednostavno odvajam te dve stvari, to svakako nikako ne umanjuje moju sreću - rekla je pevačica, a onda otkrila kako je tako brzlo dovela liniju do savršenstva posle porođaja:

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović

 

- Treniram, treniram, spadaju mi pantalone kao što možete da vidite jako, volim da treniram, oduvek sam trenirala i čim mi je doktor dao zeleno svetlo ja sam nastavila - rekla je ona, a onda otkrila da li je teško biti majka dvoje dece.

- Lepo je, naravno duple obaveze, duplo sve, ali je neprocenljivo lepo, vidite po meni.

Nikolija je odgovorila i na pitanje koliko joj je teško da se odvoji od dece kada treba da krene na nastup:

- Ja volim da radim i mislim da žene treba da rade, da ne kažem moderne mame, jer iskreno 21. vek je i da bih se osećala ispunjenom treba da radim posao koji volim i to može samo da donese da se osećam dobro.

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović

A kako je njenom bratu večeras osamnesti rođendan, on će ga proslaviti na njenom nastupu:

- Tako je, jako sam uzbuđena, pripremili smo iznenađenje i jedva čekam da napravimo haos.

A kako su Nikolija i Relja odlučili da sakriju ime drugog deteta, a ime prvog deteta su otkrili, odlučilo smo da ih pitamo zbog čega su to uradili:

- Pa da, kad bih vratila vreme u nazad ne bih vam otkrili ni ime prvog detata, bila je onako euforija i svi ste bili ispred porodilišta, sad smo odlučili da potpuno decu sakrijemo od javnosti.

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović oktrila da li teško biti majka dvoje dece

Nikolija je otkrila i da li ju je nasmejala objava da je Relja vara sa "nekom plavušom":

- Vrlo, čak smo se i šalili par dana na taj račun, izašlo je na Tviveru da se ljubio sa plavušom preko maske(rekla je pevačica korz smeh), a i ja kažem stvarno bi trebalo da bude lud da ode na premijeru "Tome" posle dve nedelje - rekla je pevačica, a onda otkrila da li se nekada pitala da li ju je Relja prevario:

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović o navodno Reljinoj prevari

- Pa iskreno, ne. Ne razmišljam na tu temu sad, pošto inače ne rašmisljam, inače jako sam mirna pošto postoji to poverenje i to me pravi da se činim mirom, on me pravi a se činim spokojom, nemam razloga da se osećam ljubomornom, a kada bi bila nešto kao ljubomorna mislim bi odlepila sa količinom nastupa i fanova koje imamo. POGLEDAJ GALERIJU

 

Šta je Nikolija još rekla pogledajte u videu na početku teksta.