LUNA ĐOGANI PRESEKLA, OKRENULA NOVI LIST: Marko Miljković će imati ponovo PROBLEMA zbog njene odluke! (FOTO)


IZVOR: Republika - 21.10.2021 | 09:31


Marko Miljković ni ne sluti da će Luna Đogani ponovo početi sa nastupima, nakon što bude objavila novu pesmu koju već uveliko sprema!

Foto: printscreen/Magazin In/youtube.com

Luna Đogani se vraća na scenu

 

Pevačica i novopečeni mama Luna Đogani Miljković sve svoje vreme ulaže u to da odgaja njenu nasledicu Miu Miljković, koju je dobila u ljubavi sa Markom Miljkovićem, inače njenim sadašnjim suprugom. 

Nakon što je zatrudnela, Luna se povukla iz medijske priče, muzičku karijeru stavila je na pauzu, a sada je spremna da punom parom sazuče rukave i napravi potpuni preokret u karijeri. Naime, Đoganijeva je odlučila da snimi nove pesme i napravi veliki povratak na estradnu scena. Ne krije da joj je muzička scena nedostajala, ali joj je ćerkica Mia najbitnija.

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju

 

- Definitivno se vraćam muzičkoj karijeri. Još samo da se malo doteram fizički koliko mogu, a i psihički, i onda kad budem potpuno samouverena, kao što sam bila kada sam počinjala sa muzikom, tada ću nastaviti gde sam stala – otkrila je Luna u emsiji „Ekskluziv” i istakla da se na scenu ne vraća „praznih šaka”, već da je za publiku spremila „pravu poslasticu”.

Već imam pripremljene pesme, a jednu sam i snimila. Ona mi stoji u kutiji ili fioci, što se kaže. Izdaću je kad bude pravo vreme za to, a neka je prognoza da će se to desiti oko Nove godine – zaključila je Luna.

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani snima nove pesme