Vlasnik menjačnica Nenad Nikolić otkriva: Vidoje me pokrao, uzeo mi je sat od 120.000 evra! (VIDEO)


IZVOR: A. Popović - D. Lukić - 12.10.2021 | 04:30


Vlasnik lanca zlatara i menjačnica Nenad Nikolić tvrdi za Srpski telegraf da ga je suprug popularne voditeljke Nikoline Pišek Vidoje Ristović pokrao. Prema njegovim rečima, Vidoje je na prevaru uzeo njegov roleks, vredan 120.000 evra, od čuvenog prodavca i servisera luksuznih satova Save Petrovića.


 

Foto: instagram.com/vidojeristovic

 

- U julu 2017. predao sam sat na poliranje u ovlašćeni servis kod Save Petrovića. U pitanju je sat roleks dejtona platinum, koji vredi u ovom trenutku 120.000 evra. Ja sam nameravao da prodam taj sat, u stvari, moja je stvar šta sam s njim hteo da radim. Nekoliko meseci sam bio odsutan i, kada sam se vratio iz Francuske, u oktobru iste godine sam poslao radnicu da preuzme ispolirani sat. Tada su me obavestili da je Vidoje Ristović, sin kontroverznog antikvara Vitora Ristovića Miše Grofa, preuzeo sat i na mom reversu su napisali da je spor u pitanju - kaže Nenad za Srpski telegraf i nastavlja dalje da nam objašnjava kako je do muža Nikoline Pišek stigao njegov sat:

- Kako je došlo do toga, ja ne znam i nemam ideju kako je ubedio Savine radnike da sat uzme bez reversa. Zvao sam telefonom Petroviće da pitam kako je Vidoje uzeo moj sat, a oni su rekli da će ga zvati da ga vrati. Vidoje im je rekao da je sat u Hrvatskoj, što je nebulozno. On je uvek našminkan, premazan i verovatno je tako ulickan lako ubedio, odnosno prevario Petrovićeve radnike da mu daju sat. Prevario ih je na priču da je njegov sat i bez reversa ga je podigao. Onda je počeo proces na osnovu mog odštetnog zahteva, ja sam tužio Savu Petrovića jer je rekao da je sat u Hrvatskoj, kao da ne može da ga donese, da je kod Nikoline u Zagrebu. Nije hteo da ga vrati. Nakon ovoga Nikolić nam je rekao da je podigao tužbu:

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

 

 

- Pričao sam sa advokatom, rekao mi je da nemam osnova da tužim Vidojevića, već Savu. Podigli smo tužbu i taj se proces vodio prvo na nižem sudu na Novom Beogradu, a od ove godine je postupak pred Višim sudom jer je vrednost sata porasla. U Trećem opštinskom sudu nisu ništa uspeli da reše četiri godine i ja sam očajan. Pokušavao sam ranije da stupim u kontakt s Vidojem, ali je stalno nešto drugačije pričao i vadio se da nema ništa s tim, nego da to vidim sa Savom. Sava je na drugoj strani govorio: "Rešićemo sve na sudu." Uradili smo i veštačenja, tako je, s moje strane, sve čisto. Treba da umrem čekajući sat koji sam pošteno platio. Petrovićev radnik je na sudu priznao da je dao sat i nije mi jasno šta se više čeka.