ANA NIKOLIĆ PREDOSETILA SMRT MARINE TUCAKOVIĆ! Pevačica otkrila JEZIVU TAJNU, a onda je zajecala na sav glas: VIDELA JE TUGU U MOJIM OČIMA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.10.2021 | 16:21


Pevačica Ana Nikolić otkrila je kako se osećala kada je saznala za smrt Marine Tucaković, pa se prisetila svih situacija sa njom.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ana Nikolić progovorila o smrti Marine Tucaković

 

Pevačica Ana Nikolić nije se pojavila na sahrani kantautorke Marine Tucaković, zbog čega su svi ostali u šoku, a ona je sada otkrila i razlog zbog čega se tako desilo. 

Ana je dugi niz godina sarađivala sa Marinom, mnoge njene pesme je napisala, a pevačici je pripala čast i da dobije numeru pod nazivom ,,Mišo moj" koju je Tucakovićeva posvetila pokojnom sinu Milošu Raduloviću. 

Foto: youtube.com/printscreen

Ana Nikolić otpevala pesmu ,,Mišoj moj"

 

Marina Tucaković preminula! 

19. septrembra 2021. godine kao bomba odjeknula je vest da je Marina Tucaković izgubila bitku sa opakom bolesti, što je u tom trenutku potvrdio i njen suprug Aleksandar Futa Radulović. Marina se dugi niz godina unazad borila za kancerom, a potom je otkriveno i da se zarazila koronavirusom, zbog čega je situacija postala znatno gora. 

Foto: Youtube/ RTV Pink Official

Marina Tucaković preminula

 

Ana Nikolić zajecala za Marinom Tucaković!

Pevačica Ana Nikolić dala je izjavu za jednu emisiju, u kojoj je opisala, drhvatim glasom, kako je na nju uticala smrt Marine Tucaković. Nikolićeva je otkrila i da je 10 minuta pre Marinine smrti pomislila na nju, zbog čega je istakla da su tokom života kantautorke bile izuzetno duhovno povezane. 

- Kad vam neko daje deo svoje duše to je onda nemerljivo, nema cenu i ne može se iskazati rečima, a ona je davala svoju dušu i udahnula u sve te moje melodije i pesme, smatram se srećnom što sam živela u doba i vreme koje će se deliti na vreme do Marine Tucaković i nakon njene smrti. Što sam imala prilike da je upoznam i što smo kliknule iste sekunde. Kliknule smo odmah, bila sam devojčurak, kada sam izlazila rekla mi je: ,,Ali vidim ja neku tugu u tvojim očima". Ja to nisam razumela, ja sam bila srećna, ja sam njene tekstove osećala i pre nego što smo počele da radimo, ali kako je prolazilo vreme, sve više i više sam je shvatala. To koliko smo duhovno povezane, samo desetak minuta mi je prošla kroz misli i onda su mi javili da je umrla. Ne mogu više da pričam o njoj, ne mogu, nemam više snage - izjavila je Ana Nikolić jecajućim glasom.  

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana Nikolić o smrti Marine Tucaković