MARKO MILJKOVIĆ PROSLAVIO ROĐENDAN: Luna mu priredila žurku za pamćenje, nećete verovati ko je sve bio, ludovali do zore! (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.10.2021 | 07:48


Bivši zadrugar Marko Miljković proslavio je svoj 38. rođendan, a da sve bude savršeno pobrinula se njegova supruga Luna Đogani koja je sve oduševila organizacijom, tortom i vatrometom, a potrudila se da rođendanu prisustvuju svi njihovi najbliži prijatelji.

Foto: e-stock

Luna Đogani priredila rođendansku žurku Marku MIljkoviću za rođendan

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković napunio je 38 godina, a njegova supruga Luna Đogani priredila mu je rođendansku žurku i potrudila se da sve bude savršeno.

Foto: printscreen/instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani priredila rođendansku žurku Marku Miljkoviću4

Naime, ona je na svom Instagram profilu sa pratiocima podelila deo atmosfere sa proslave, a otkrila je i ko je sve bio na rođendanu, kao i šta mu je sve pripremila.

Rođendanska torta je bila ukrašena njihovim likovima, ćerkicom Miom i psom, što je svima bilo i više nego simpatično, a Miljković nije krio oduševljenje.

Foto: printscreen/instagram.com/luna_djogani

Torta za rođendan Marka Miljkovića

Pored torte, Luna je pripremila i vatromet, koji je kako je napisala sve uplašio jer mu se nisu nadali.

Foto: printscreen/instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani iznenadila je Marka MIljkovića vatrometom

Đoganijeva se potrudila da sve bude savršeno, te su žurki prisustvovali svi njihovi najbliži prijatelji, kao i Gagi Đogani, Ana Korać, frizer Ilija Pečenica, David Dragojević... POGLEDAJ GALERIJU