ĐEDOVIĆ DIREKTNO U CENTAR: Novinar osudio napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića! (FOTO)


IZVOR: Republika - 01.10.2021 | 11:39


Nakon napada na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića, oglasio se novinar Marko Đedović koji je žestoko osudio nasilnika!

Foto: E-Stock

Marko Đedović osudio napad na Milana Lađevića

 

Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut je u centru Beograda, pri čemu mu je nepoznati muškarac nakon udarca u rame uputio pretnje rečima: "Ubiću te"!

Milan Lađević ispričao je do detalje sve o napadu NN lica koji ga je presreo na ulici, a potom mu uputio pretnje smrću. 

Dok sam čekao zeleno svetlo na semaforu, sa druge strane ulice, na crveno je krenula nepoznata muška osoba i išao je pravo na mene. Udario me ramenom u rame i izgovorio "Ubiću te"! Kad sam se okrenuo da ga pitam, "imaš li ti neki problem sa mnom", on se samo blago okrenuo, preteći me pogledao i udaljio se ka Kosovskoj ulici - objasnio je Lađević i dodao da je napad prijavio nadležnim organima.

Foto: printscreen/RTVPink

Napadnut Milan Lađević na ulici, prećeno mu smrću

 

Detalje napada sam odmah prijavio nadležnim državnim organima i očekujem njihovu brzu reakciju, s obzirom na to da smo u poslednje vreme pisali o raznim mafijaškim grupama, korupmiranim funkcionerima, ali i o mnogim drugim kriminalnim radnjama - kaže Lađević i dodaje da je zabrinut ne samo za svoju bezbednost, već i bezbednost porodice, jer ga je muškarac napao ne samo ispred radnog mesta, već i u kraju gde živi.

Ovim povodom su se alarmirale mnoge poznate ličnosti iz sveta politike, ali i estrade, pa je tako novinar Marko Đedović na Instagram storiju uputio podršku Milanu Lađeviću i oštro osudio nasilnika.

- Novinari rade svoj posao, ako vam se gospodo sa estrade i politike nešto tu ne sviđa promenite svoj život i potrudite se da vaše istine budu bolje, time će i pisanje o vama biti bolje! Do tada tužite mamu i tatu i nasrćite na njih, jer su vas oni tako nakazne napravili! Bivšem uredniku želim sve najbolje i podrška za Milana Lađevića. A napadača malo u zatvor, pa nek se tamo mangupira i bije - napisao je Đedović na Instagram storiju. 

Foto: instagram.com

Marko Đedović osudio nasilnika koji je pretio Milanu Lađeviću