IZVINI TOMO, OVO JE NEKI NOVI ŽIVOT: Bjela se obratio pokojnoj legendi, svi su zanemeli nakon OVIH reči! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 30.09.2021 | 10:55


Dragan Bjelogrlić Bjela došao je kako bi odao počast Tomi Zdravkoviću nakon 30 godina od njegove smrti, tim povodom održao je potresan govor.

Foto: Republika.rs

Dragan Bjelogrlić održao govor na pomenu Tomi Zdravkoviću

 

Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić održali su potresan govor na pomenu Tomi Zdravkoviću povodom 30 godina od njegove smrti. 

Željko i Bjela su jedan posle drugog održali potresan govor o životu Tome Zdravkovića, pa su se dotakli i filma ,,Toma", te su se obratili pokojnom pevaču da im ne zameri ako su nešto pogrešili ili izmenili iz njegovog života. 

-Ovo je jedan novi život, koji Toma zaslužuje, mi smo pokušali da uradimo u filmu ono što smo najbolej znali. Ono što je i Goca rekla, da bi i Toma nekoliko puta pogledao film. Mislim da smo svi počeli da živimo uz ovaj film - rekao je Željko. 

- Nisam uspeo da te upoznam u sveopštnoj gužvi samo smo se rukovali i kada sam trebao da se predstavim, ti si otišao, posle nekoliko godina otišao si zauvek. Upoznao sam te kroz pesme koje sam opet slušao, shvatajući koliko si u njima opisao svoj život. Tragajući za uzorcima tvoje tuge i bola, tragajući za tvojom dušom, našao sam na trenutak svoju i pokušao sam da prenesem na filmsko platno. Ako smo negde pogrešili, ne zameri! Počivaj u miru dragi Tomo, tvoje pesme pevaju se ovih dana ponovo sa nekim novom zanosom! - pročitao je Dragan.