ZAVRŠENO SUĐENJE MIROSLAVA ILIĆA I MIRJANE ANTONOVIĆ: Pevač otkrio kako se oseća, a evo šta je uradila njegova bivša LJUBAVNICA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 28.09.2021 | 13:08


Danas se održalo suđenje Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović povodom dokazivanja očinstva nad njenim sinom.

Foto: ST/P.Divac

Završilo se suđenje Miroslava Ilića i njegove ljubavnice

 

Nakon višesatnog suđenja pevača Mirosalva Ilića i njegove ljubavnice Mirjane Antonović, oni su napustili sudnicu i Palatu pravde u prisustvu advokata. I dok je Lepa Brena bila pozvana kao ključni svedok u celom slučaju, Miroslav je sa svojim advokatom jedini ustupio pristup novinarima, ali nije želeo ništa da komentariše.

Po rečima advokatice koja je išla u pratnji pevača, ne zna se konačan ishod suđenja. Miroslav je želeo da popriča sa predstavnicima sedme sile, ali mu advokatica nije dozvolila. No, on je prokomentarisao kako se oseća. 

Foto: ST/P.Divac

Miroslav Ilić izašao sa suđenja

 

- U ovom postupku je isključena javnost, nema izjave, hvala na razumevanju - poručila je advokatica. 

- Da li je završen postupak? 

- Nemamo komentar, ja sam njegov advokat, znam šta sme da se pusti

- Miroslave, kako se Vi osećate?

- Ja sam tu od pola 10, zdrav sam, živ sam - kratko je prokomentarisao Ilić.

Foto: ST/P.Divac

Mirjana Antonović vidno srećna nakon suđenja

 

Sa druge strane, Mirjana Antonović, pevačeva bivša ljubavnica, koja tvrdi da je Miroslav otac njenog deteta, uputila se sa Lepom Brenom i plavokosom pevačicom iz Hrvatske, koja je sve vreme motrila oko njih. Mirjana nije bila za razgovor, pa je samo prošla pored fotoaparata.

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena bez šminke