POKRENUTA PETICIJA PROTIV BOBANA RAJOVIĆA: Pevač pevao USTAŠKE PESME protiv Srba, sraman potez će ga skupo KOŠTATI! (FOTO)


IZVOR: Republika - 10.09.2021 | 19:49


Pevač Boban Rajović zamerio se mnogima na društvenim mrežama, jer je procurio snimak na kom se čuje da peva pesmu ,,Sudi mi", inače ustaška pesma čoveka koji slavi ,,Oluju".

Foto: facebook.com/printscreen

Pokrenuta peticija da se Bobanu Rajoviću zabrani ulazak u Srbiju

 

Pevač Boban Rajović našao se na udaru tviteraša, koji su pokrenuli peticiju da mu se zabrani ulazak u Srbiju, zbog njegovog veličanja ustaša, piše Objektiv.rs.

Ono što je iznerviralo ljute tviteraše jeste Rajovićeva pesma koju je zapevao na jednom nastupu u Hvrtaskoj, a radi se o ustaškoj pesmi ,,Sude mi". Već je poznato da pesme ,,Sude mi" veliča hrvatske generale koji su u toku krvave akcije ,,Oluja" ubijali Srbe, a ovaj Rajovićev našao se na stubu srama, te su počeli žestoki komentari da se nižu na TikToku. 

Foto: Prntscrin

Boban Rajović pevao ustaške pesme protiv Srba

 

Na pomenutoj društvenoj mreži TikTok procurio je snimak na kom se vidi Boban Rajović tokom nastupa u Hrvatskoj, a pevač se tom prilikom dodvoravao tamošnjoj publici, te se usudio da otpeva pesmu ,,Sude mi". Ovu pesmu inače peva Miroslav Škoro, a pesma je posvećena hrvatskim ratnim osuđenicima koji su učestvovali u vojnopolicijskoj akciji ,,Oluja", kada su Srbi bili proterani sa hrvatske teritorije, a potom i ubijeno oko 1. 900 vojnika i civila. Škoro je ovu pesmu nekoliko puta izvodio sa Markom Perkovićem Tompsonom, nacionalistom i šovinistom, poznatim po ustaškim pesmama i mržnji prema Srbima

Na TikToku su se pojavili žestoki komentari, koji nisu štedeli Rajovića, a većina je njih bilo da se pevaču zabrani ulazak u Srbiju zbog ovog poteza. 

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Boban Rajović navukao gnev naroda zbog ustaških pesama

 

-Čelavi peder, Boban Rajović, peva ustašku pesmu, a oko njega se otimaju klubovi po Srbiji? Da se razumemo, muzika ne bi trebalo da ima granice, ali neka pevaju od Olivera ili Miša Kovača, koji su Hrvati, a vrhunski pevači, a ne od ustaškog pevača, koji slavi ,,Oluju" i ponižava Srbe

- Opa, novi kandidat za zabranu ulaska u Srbiju, Boban Rajović - POGLEDAJ GALERIJU