POZNATI NOVINAR RASKRINKAO KATARINU RADIVOJEVIĆ: Vodila "bezobrazne razgovore" preko HOTLAJNA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 29.08.2021 | 12:19


Aleksandar Jovanović otkrio je da je Katarina Radivojević radila na hotlajnu, pa je povezao sa slučajem Bjelogrlića i Gage Antonijevića.

Foto: Republika

Aleksandar Jovanović pričao o odnosu sa Katarinom Radivojević

Novinar Aleksandar Jovanović gostovao je danas kod Jovane Jeremić u emisiji "Novo jutro" i tom prilikom progovorio o odnosu sa proslacljenom glumicom Katarinom Radivojević.

Kako je rekao, sa Katarinom od početka nema dobar odnos te o njoj ne misli ništa dobro:

- Na osnovu moje saradnje sa njom, na početku karijere, ja nju ne pamtim po dobrom i mislim da svakako ima ulogu u slučaju Gage Antonijevića i Dragana Bjelogrlića- rekao je Aleksandar, odgovarajući na Jovanino pitanje o brutalnom napadu Dragana Bjelogrlića na Gagu Antonijevića sa početka ove nedelje, pa nastavio: 

Foto: printscreen

Aleksandar Jovanović otkrio da je Katarina Radivojević radila na hotlajnu

- Moja lična iskustva kažu da ne kažu da j ebaš sjajan lik i sjajna osoba i mislim da ona ima tu crtu osvetoljubivosti, koja bi je možda dovela u vezu sa ovim slučajem. Ne verujem da je nahuškala Dragana Bjelogrlića, ali ukoliko je zaista tačno da je ona sa Gagom imala sukob sa Gagom u vezi gubljenja uloga u seriji "Ubice mog oca", moguće da je imala veze sa tim sukobom.

Jovanović je zatim komentarisao i da je on prvi novinar koji je dobijao pretnje od ove glumice i prvi novinar koji je otkrio da je Katarina Radivojević radila na hotlajnu:

- Kad je izašlo da je najpopularnija glumica u Srbiji, koja je glumila u "Zoni Zamfirovi", radila u hotlajnu, dobio sam pretnje.