KESOVIJI BRANITELJI GOVORILI DA IDE U BEOGRAD: S gorčinom se prisećam, ali poslušala sam one koji su preživeli SRPSKE LOGORE!


IZVOR: Republika.rs - 26.08.2021 | 17:46


Pevačica Tereza Kesovija progovorila je o tome sa čime se susretala pred nastup u Beogradu, ali i koji je pravi motiv za ovaj potez.

Foto: youtube.com

Tereza Kesovija

 

Hrvatska pevačica nastupala je u Beogradu i oko toga se podigla velika prašina, kako u medijima u Srbiji, tako i u Hrvatskoj.

-Vukovarski branitelji, i to oni koji su prošli srpske logore, su mi govorili da ne budem blesava i da idem u Beograd jer tamo je publika koja me voli, a ne četnici. Nagovarali su me i poslušala sam ih. Da bar nisam. Ili ipak, neka sam! S gorčinom se prisećam naslova u svim novinama da sam ja neko ko je otišao u Beograd uzeti lovu. Ja ne idem za lovom. Moja ljubav i empatija prema publici i sve što dajem na sceni, to se ne da platiti novcem. Bezbroj sam puta pevala bez i jedne kinte honorara. I opet ću - govori pevačica u emisiji "Briefing".

Podsetimo, pevačica Tereza Kesovija održala je koncert u Beogradu uprkos veoma burnoj reakciji javnosti u Hrvatskoj zbog ove njene odluke. Doduše, nemali je broj i onih u Srbiji koji su  smatrali da Kesoviji nije mesto ovde.