NOVI ESTRADNI RAT? Neda Ukraden ISPOZIVALA koleginicu: Šta Brena kao ne priča BOSANSKI?


IZVOR: Republika - 26.08.2021 | 07:56


Pevačica Neda Ukraden navodno je ispozivala Lepu Brenu na jednoj privatnoj večeri.

Foto: E-Stock, ST/N. Pančić

Neda Ukraden i Lepa Brena

 

Kako domaći mediji prenose, na jednoj privatnoj večeri na kojoj je bila i Neda Ukraden nedavno se povela priča oko govora pevača iz Bosne koji godinama žive u Beogradu, pa je Neda oplela po koleginici Lepoj Breni.

Naime, Neda je ispozivala Brenu.

-  Neda je na tu temu otvoreno rekla da nikada nije ni pokušala da ispegla svoj govor i naglasak jer drći do duha i tradicije i prosto voli Sarajevo iz kojeg potiče - kaže izvor i dodaje:

Foto: Printscreen

Lepa Brena se našla na meti svoje koleginice zbog akcenta

 

- Za primer je uzela Lepu Brenu, i bogami, fino je oplela! Rekla je: "Šta Brena kao ne priča bosanski?! Kako Haris Džinović i ja imamo autentičan govor sa područja Bosne, a tolike godine smo u Beogradu!" Mogla sam i ja da ispeglam akcenat po beogradski, ali držim do svojih korena - prepričava izvor i za kraj dodaje:

Foto: youtube.com/printscreen

Neda Ukraden objasnila da nikada nije želela da promeni akcenat

- Inače, Nedu su nekoliko puta pitali kako je moguće da posle toliko godina u Beogradu i dalje govori isto kao Sarajlije, na šta je ona odbrusila da će tako uvek i ostati i da smatra da u tome nema ništa loše jer je u pitanju isti jezik, ali različiti dijalekat - objašnjava izvor Scandala!