MITROVIĆ PODIGAO JAVNOST SRBIJE NA NOGE! Izneo nove detalje o Bjelogrliću i Antonijeviću pa spomenuo i Zadrugu!


IZVOR: Republika - 25.08.2021 | 19:42


Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović ponovo je podigao javnost na noge kada je objavom na svom Instragram profilu istakao da je Zadruga u poređenju sa onim što je Dragan Bjelogrlić uradio Gagi Antonijeviću - operska predstava.

Foto: printscreen

Željko Mitović istakao da u Zadruzi niko ne tambura slabije i nemoćne

Mitrović je u svojoj objavi na Instagram profilu jasno stavio do znanja da je surovo prebijanje Gage Antonijevića od strane Dragan Bjelogrlića čisto tabanje, na koje su i glumci pozvali.

Pinkov projekat "Zadruga" koji često nailazi na kritike "kulturne elite" u poređenju sa onim što je ista ta "elita" uradila Antonijeviću sada "dobija imidž operske predstave".

 

 

- U Zadruzi niko ne tambura slabije i nemoćne - istakao je vlasnik Pinka i dodao:

- Nešto mi se čini ovih dana da je Zadruga konačno, u poređenju sa Bjelinim bambusanjem sirotog i nespremnog Gage, konačno dobila imidž operske predstave! Možda Zadruga nije savršena, ali u njoj bar niko ne tambura slabije i nemoćne! Glumci su pozvali na tabanje, lets dance! - napisao je Mitrović na Instagramu.

Foto: Republika.rs, Tanjug/T. Valič, ST/V. Lukić

Dragan Bjelogrlić pretukao Gagu Antonijevića

Podsetimo, Dragan Bjelogrlić pretukao je reditelja Predraga Gagu Antonijevića u foajeu hotela "Ambasador" u Nišu. Sve se dogodilo u ponedeljak oko 4 sata ujutru, kada je Bjela ničim izazvan nasrnuo i krvnički isprebijao kolegu.