"NOVI PAZAR NIJE SRBIJA"! Sadik Hasanović PROVOCIRA SRBE SKANDALOZNOM IZJAVOM: Pa šta ako sam veličao ORIĆA!


IZVOR: Republika - 25.08.2021 | 09:29


Sadik Hasanović skandaloznom izjavom provocira Srbe otcepio Novi Pazar od Srbije!

 

Foto: Instagram/printscreen

Sadik Hasanović

 

Nakon što se nedavno na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem finalista popularnog takmičenja "Zvezde Granda", Sadik Hasanović, peva nacionalističke pesme i nakon što ga je narod osudio zbog toga, folker je vraćen sa granice sa Srbijom, te je za bosanske medije naveo kako mu je stigao papir u kojem piše da mu je navodno doživotno zabranjen ulazak u našu zemlju.

Kad je saznao da više neće moći ovde da nastupa i zarađuje, Sadik je rešio da otcepi Novi Pazar od Srbije!

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović, prenosi Informer.

Foto: youtube.com

Sadik Hasanović i Naser Orić

 

On se ni malo ne stidi što je u pesmama veličao Nasera Orića.

- Ja sam to što jesam, i ne stidim se toga. Ne kapiram zbog čega bi trebalo da mi bude žao? Pa šta ako sam pevao o Naseru Oriću? Imam pravo da slavim Orića! U pesmi "Oj, Nasere, srebrenički sine" nema ništa uvredljivo! Kada i ostali muzičari odgovore na pitanje da li se kaju što su pevali takve pesme, i ja ću vam dati odgovor - rekao je Sadik, piše gorenavedeni list.