DANAS ĆETE DA ME BIJETE, A SUTRA DA ME STRELJATE! Gaga Antonijević ogorčen reakcijama kolega nakon što ga je Bjelogrlić pretukao!


IZVOR: Republika.rs - 23.08.2021 | 17:20


Reditelj Gaga Antonijević ogorčen je reakcijom svojih kolega nakon što je isplivao snimak na kojem se vidi kako ga mučki bije Dragan Bjelogrlić usred restorana u Nišu.

Foto: pink.tv

Gaga Antonijević

 

Reditelj Gaga Antonijević u šoku je nakon što ga je Dragan Bjelogrlić mučki pretukao u Nišu usred restorana.

Nakon što se oporavio od ovih nemilih događaja, on se pojavio u Nacionalnom dnevniku šokiran i reakcijom pojedinih kolega. Kako kaže, čime je on zaslužio da ga neko bije?

-Iznenađen sam reakcijama gumaca, Marko Živić ne znam ko je, Mima Karadžić znam ko je. Najgroznija stvar danas mi je bila reakcija Slaviše Lekića koji kaže: Ruka mu se pozlatila! Zamislite da je vašeg sina tako tukao? Ne znam šta sam uradio da dobijem batine, čime sam zaslužio?Daru iz Jasenovca sam radio bez honorara. Šta sam ja zaslužio da me biju? Sad ćete da me bijete, sutra da me streljate?! - rekao je Gaga Antonijević u Nacionalnom dnevniku

On je dodao da je strašno to što se dešava i da ne može da veruje da pojedine njegove kolege glumci govore da je zaslužio batine.