BEBI DOL: Radovićka ne može mene da ocenjuje!


IZVOR: A. I. - 09.12.2017 | 06:35


Popularno takmičenje humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato" lagano se bliži kraju. U nedelju, 10. decembra, u 21 čas na Prvoj, gledaoce očekuje polufinale, koje će se emitovati uživo, a pored žirija i takmičara, glasaće i publika putem SMS poruka.

Foto: facebook.com/Bebi Dol

Bebi Dol

Dok se mnogi takmičari nadaju prolasku do samog finala, pojedini su imali i zamerke na članove žirija. Dapčevićka je otkrila da ne očekuje prvo mesto:

- Nadam se da ću ući u finale, ali ne nadam se pobedi, ja uvek osvajam drugo mesto - rekla je Tijana i dodala da je žiri povremeno bio prestrog. To je potvrdila i Bebi Dol, koja se osvrnula na Aleksandru Radović.

Bebi Dol: Komisija mora biti potkovana određenom školom, moraju biti profesionalni pedagozi

- Žiri je u svetu sastavljen od ljudi koji ne samo da se bave tim poslom već bi morali da budu obrazovani za to. Ovde zadaci podrazumevaju 30% audio, 30% scenski pokret i 30% glume za dobru imitaciju, a imamo dva glumca i jednu pevačicu, koja je meni jako draga i sviđa mi se kako peva, ali ona nije pedagog, nije učila muziku i pevanje. Komisija mora biti potkovana određenom školom, moraju biti profesionalni pedagozi, ne može biti samo pevač koji lepo peva da bi mogao da mladom biću pomogne da nešto nauči.