(VIDEO) KARLEUŠA SE SVIMA PREDSTAVLJA KAO MIROTVORAC, A OVO JE ZABORAVILA? Psovala Klintona pa slavila uz Cecine pesme!


IZVOR: Republika - 16.07.2021 | 18:25


Procureo snimak koji dokazuje koliki je folirant Jelena Karleuša koja najstrašnije svakodnevno ponižava Svetlanu Cecu Ražnatović bez ikakvog pokrića, a uz to redovno pokušava da sebe predstavi kao velikog pacifistu, ipak izgleda da je zaboravila na svoje postupke.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko redovno bez ikakvog pokrića vređa ljude, ponižava ih, a na vrhu liste nalazi se Svetlana Ceca Ražnatović koja svakodnevno trpi najgnusnije laži i uvrede od strane Karleuše. Jelena se hvali i time kako je mirotvorac, veliki pacifista, te da ne pravi razlike među narodima i njihovoj nacionalnoj pripadnosti, međutim, sada je procureo snimak kom se pevačica definitivno nije nadala, a sve njene postupke kojima sebe pokušava da uveliča, baca u vodu.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji je izazvao buru komentara. Naime, Karleuša iz mlađih dana, na koncertu u mikrofon iz sveg glasa skandira rečenicu ''Možeš da nam ***** Klintone'', a onda u zanosu i najvećoj emociji peva Cecinu pesmu ''Beograd''.

- Pa da malo podsetimo gospođu Karleušu da prekine sa svojim licemerjem. Na snimku peva pesmu Cece Ražnatović ''Beograd'' i glasno skandira ''Možeš da nam ***** Klintone''. Danas dotična izigrava vajanog pacifistu i građanistu sveta. Licemerko! - piše na početku videa.

 

 

 
$bp("Brid_26459509", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"827781"});

 

 

Komentari koji su joj upućeni dokaz su da nije tako voljena među narodom kao što sama priča, te da je svima više muka njene potrebe da sebe uzdigne, a druge ponizi i njenog foliranja da je za jednakost i svet bez mržnje i nasilja.

- Tata nije vise baja

- Uslovno rečeno peva - samo su neki od komentara.