RTS OSTAO BEZ TV LICA! Voditelj napustio nacionalnu frekvenciju!


IZVOR: Republika.rs - 30.06.2021 | 16:44


Mladi voditelj Miloš Radenković pre nešto više od godinu dana postao lice Dnevnika na RTS, te je mnoge iznenadio pozitivnom promenom koju je uneo, posebno jer je ujedno bio i najmlađe tv lice.

Foto: youtube.com

Miloš Radenković

Ipak, sada kada je već osvojio gledaoce i stekao popularnost, odlučio je da napusti nacionalnu televiziju i pređe na TV Prva.

- Miloš Radenković je novo lice Prve televizije i on će sa koleginicom Anđelom Đurašković od 1. jula na Prvoj televiziji voditi "Jutro", jedan od najpopularnijih jutarnjih programa u Srbiji. Anđela i Miloš biće deo dobro poznatog voditeljskog tima koji čine Marija Tabaković, Marija Savić Stamenić, Filip Čukanović i Bojana Ristivojević. Njihov novi kolega Miloš rano je započeo novinarsku karijeru i nedavno je doneo odluku da sa RTS-a gde je vodio vesti, pređe na Prvu televiziju i postane deo jutarnje redakcije. Za sebe kaže da je ovim putem krenuo sasvim slučajno, a njegov talenat je brzo prepoznat te nije prošlo mnogo vremena do trenutka kada se našao pred objektivom kamere - saopšteno je sa Prve.

Ovim povodom oglasio se i Miloš koji je objasnio kako se oseća povodom ovog transfera:

- Ova ponuda me je zaista oduševila. Zadovoljan sam, nisam očekivao da ću raditi jutarnji program i da ću nekad biti usmeren na taj posao, ali sam veoma srećan. Ovo je za mene veliki izazov i veliki korak napred u karijeri. Potrudiću se da potpuno opravdam dato poverenje - kaže mladi voditelj, piše Telegraf i dodaje:

- Plaši me malo pomisao da je ovo jedna stepenica više, živ program traje pet sati, e to je baš izazov, potrudiću se da to maksimalno dobro odradim.