TINA IVANOVIĆ IZVADILA SILIKONE PA POKAZALA GRUDI: Pevačica objavila sliku zbog koje će muškarci pasti u nesvest!


IZVOR: Republika - 06.06.2021 | 07:15


Pevačica Tina Ivanović odlučila je da izvadi silikonske implante iz grudi i, kako je otkrila, sada se mnogo bolje oseća.

Foto: instagram.com/tinaivanovic/

Više nema silikone... Tina Ivanović

Tina veoma vodi računa o svom izgledu, a sada je objavila fotografiju na svom profilu na Instagramu od koje će mnogima zastati dah s obzirom na to kako pevačica izgleda u petoj deceniji.

- Eh, da mi je bila ova pamet, a one godine nikada ne bih ugradile silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada ta plastika odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične grudi - kroz smeh je rekla Tina u „DeToxic“ emisiji pa time otrkila da se kaje što je stavila silikone. 

 

 

Inače,Tina se pre nekoliko godina suočila i sa kancerom upravo u dojki, kada su joj lekari čak dali i veoma loše dijagnoze:

- U oktobru 2014. godine sam se samopregledala i napipala tri limfne žlezde ispod grudi i pazuha. Lekari su najpre pomislili da imam rak limfnih žlezda, što je za mene bilo kao šamar. Onda su otkrili da je u pitanju promena na dojci i uputili me na dalje preglede - ovako je svoju životnu priču za "Story" počela Tina.

- Najgore je bilo kad je doktor rekao: „Samo da nije otišlo na kosti.“ Gledala sam ga belo, hladan znoj me je oblio. Odmah su sazvali konzilijum i uputili me na detaljne preglede - ultrazvuk, magnetnu rezonancu, skener. Rekli su mi da su prognoze jako loše - priča pevačica koja kaže da joj se tada svet srušio.