KARLEUŠINA BRUKA I SRAMOTA! Smeta joj Cecino slavlje DEČIJEG ROĐENDANA u Beogradu, pa izgovorila najstrašnije PSOVKE I UVREDE!


IZVOR: Republika.rs - 06.06.2021 | 04:30


Jelena Karleuša ponovo je rešila da unizi kolege bez ikakvog povoda, zbog čega je nastala prava bura na društvenim mrežama.

Foto: www.youtobe.com/ Jelena Karleuša

Jelena Karleuša
Pevačica Jelena Karleuša ponovo je na društvenim mrežama rešila da uđe u virtuelni rat sa kolegama, izgovarajući salve uvreda i ružnih reči.Ipak, nije se samo zaustavila na vređanju kolega sa estrade, već generalno društva.
Ono što ju je ovog puta izazvalo na ovakve komentare jeste slavlje koje je priredila Svetlana Ražnatović u čast prvog rođendana svog unuka Željka.

Foto: instagram.com/jelena.karleusa

Karleuša napala Baju i Cecu

 

Na proslavi je, između ostalih, zapevao i Baja Mali Knindža. Ovo je Karleušu posebno iznerviralo a onda je počela da vređa i psuje: 
- Pojava Baje fuc*ing Knindže na proslavam domaćih "javnih ličnosti" po Beogradu je pokazatelj  da smo kao društvo otišli u ku*ac! Je*eni polusvet. Kao Beograđanka i lokal patriota mogu da kažem da su nas primitivci i šljam doveli do dna - napisala je pevačica na svom Instagramu.