TRAGEDIJA U PORODICI SANJE MARINKOVIĆ: Veliki gubitak slomio voditeljku, UPRKOS TRUDU LEKARA SMRT JE BILA JAČA!


IZVOR: Republika - 04.06.2021 | 13:05


Porodična tragedija Sanje Marinković slomila voditeljku!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sanja Marinković doživela porodičnu tragediju!

Sanja Marinković pretrpela je veliki gubitak prošle godine u oktobru. Voditeljka koja je poznata po tome da se trudi da osmehom sakrije svaku suzu i da privatne probleme čuva samo za sebe, tako je učinila i kada je preživljala jedan od najtežih životnih trenutka.

Kako navodi "Blic", prošle godine uprkos velikom trudu lekara, njoj je preminuo otac nakon kraće i teške bolesti, a Sanja je sve vreme bila uz njega i pružala mu podršku

– Moja želja je oduvek bila da kao javna ličnost ipak šaljem samo poruke optimizma, a o teškim trenucima razgovaram samo sa svojim najbližima. Imala sam veliko razumevanje i podršku svojih kolega i prijatelja jer sam snimala i radila dok sam se borila sa najtežim bolom i zahvlana sam svima koji su bili uz mene - rekla je tada Sanja za medije.

Foto: Tanjug/D. GOLL

Tada je prvi put govorila o teškim trenucima kroz koje je prošla i istakla da joj je to bio najbolniji momenat u životu nakon smrti bake.

– Moja mama je sada na početku svoje osme decenije života, a jedna je od onih žena koje su oduvek kod kuće imale masku na licu koja nam poručuje “nije mi ništa”. Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro. Opominjali smo je da samozanemarivanje i preterano ugađanje svima utiče da se čovek jednog dana probudi s dijagnozom i da mora ipak da misli na sebe – govorila je tada Sanja i istakla da je to bio težak životni trenutak.

– To mi je bio najbolniji momenat u životu, posle smrti moje bake Anđelije koju sam obožavala. Moja baka je umrla na dan kada je bilo zakazano moje prvo snimanje emisije “Magazin IN” pre više od devetnaest godina.