LUNA SEBE UPOREDILA SA LEJDI DAJANOM! Đoganijeva umislila da je princeza!


IZVOR: Republika.rs - 01.06.2021 | 19:06


Luna Đogani definitivno je pobedila najnovijom izjavom koja je brzo postala viralna.

Foto: youtube.com

Luna Đogani uporedila sebe sa Lejdi Dajanom

Luna Đogani broji sitno do porođaja, a nedavno se udala u tajnosti na intimnom venčanju. Kako je javna ličnost, koja se proslavila u rijalitiju, mediji su pisali o ovom njenom danu.

Međutim, Luni, koju su mediji proslavili i zahvaljujući kojima je i doživela popularnost, sada ti isti mediji smetaju, čak smatra da joj ugrožavaju život.

Tako je rijaliti učesnica sebe čak uporedila sa tragično nastradalom princezom Dajanom koja je poginula u nesreći dok su je jurili paparaci da je fotografišu u drugom vozilu.

Luna Đogani objavila je na svom Instagramu nekoliko kadrova iz filma, uglavnom se bazirajući na deo s medijima koji pratili svaki Dajanin korak.

Foto: youtube.com

 -Fotografi su hteli da naprave neobične fotografije i trudili su se iz petnih žila jer ih nije bilo briga za njena osećanja. Nisu marili. Marili su samo za svoje fotografije - čuje se u dokumentarcu, a zatim sledi nastavak.

-Nisu se pitali hoće li je to uzrujati. Ni hoće li to uzrujati decu. Samo su fotografisali jer su hteli dobre fotografije koje će prodati za velike iznose - govori u drugom delu.

Luna je upravo taj deo objavila, upoređujući sebe sa Lejdi Dajanom. Da nije tužno, bilo bi smešno.