(VIDEO) RAMBO AMADEUS ŠOKIRAO JAVNOST IZJAVAMA: Majmun u intimnim odnosima uživa više nego mi, VADI JOJ IZ ZADNJICE I JEDE!


IZVOR: Republika - 25.04.2021 | 10:22


Rambo napravio haos u emisiji šokantnim izjavama!

Foto: Promo foto

Rambo Amadeus šokirao u emisiji!

Antonije Pušić poznatiji pod pseudonimom Rambo Amadeus, pevač i tekstopisac popularan širom ex Jugoslavije bio je gost u poznatoj emisiji kod voditelja Galeba Nikačevića pa je bez dlake na jeziku komentarisao fenomen čoveka i izjavama šokirao javnost:

- Čovek je ono što je njegova mašta, a ostalo je sve majmun, jedeš kao majmun, razmnožavaš se kao majmun, on čak u se*su uživa više nego mi, vade joj iz zadnjice svašta i jedu, kad bi ti to radio. Mi nismo dorasli u svim fizičkim oblicima života, razvili smo mozak i maštu jer smo malo loše dizajnirani - pa dodao:

- Evo na primer delfin, ti moraš biti tajkun, da trguješ naftom da bi došao u restoran i zveknuo brancina. Delfin mozak bez mozga, on za 15 min ulovi 20 kg brancina, najede se kao smeće, pa onda ostalih 23h i 45 min se zaje*ava, sa nama se Bog sprdao kad nas je pravio, delfinu naizmenično spava i desna i leva hemisfera mozga pa uspeva to, pa nastavio da opisuje koje su životinje pored majmuna i delfina bolje dizajnirane od čoveka.

Detaljnije pogledajte u prilogu: