OTAC JOJ JE POGINUO NA KOSOVU, A ONDA JE ODLUČILA DA SE ZBOG NJEGA BORI ZA PRAVDU! Životna priča SRPSKE MANEKENKE kao nikoga ne ostavlja ravnodušnim!


IZVOR: Republika.rs - 15.04.2021 | 17:12


Bojana Bojanić je srpska manekenka koja je prva pratilja izbora za mis Srbije 2015. godine. Njena životna priča mnoge je inspirisala.

Foto: instagram.com/bojana.bojanic

Bojana Bojanic

Naime, ova atraktivna lepotica rođena je u Vukovaru 1994. ali je sa porodicom već godinama nastanjena u Novom Sadu.

Bojana Bojanić govorila je svojevremeno o sudbini koju je njena porodica doživela i koliko je to uticala na njene poglede na život.

-Najveća mi je želja da budem inspektor na krvnim deliktima. Odluku sam donela još kao mala, kada sam imala 3-4 godine. Moja mama je u Mup-u, otac mi je Srpski heroj koji je poginuo 1998. godine na Kosovu, bio je pripradnik SAJ-a, branio je Srbiju i to je mene uvek inspirisalo, snaga u toj reči “Bezbednost” – štititi i biti štićen. Želela sam da nastavim njegovim stopama samo malo u drugom smeru. Ne volim nepravdu, a ovo je na neki način i borba za pravdu - rekla je ona svojevremeno u intervjuu za portal  nshronika.rs

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@bojana_bojanic)

 

Bojana je govorila o tome da želi svetsku karijeru u svetu modelinga, ali se ne odriče vodilje da želi da menja svet. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@bojana_bojanic)

 

Inače, Bojana vešto krije svoj emotivni život. Mediji su je povezivali sa nekim poznatim muškarcima poput Ace Živanovića i Šaka Polumente, ali je ona to dematnovala.