PEVAČ RAZOČARAN U KOLEGE! Darko Lazić pokrenuo novi biznis, A NIKO GA NIJE PODRŽAO!


IZVOR: Republika - 15.03.2021 | 11:44


Darko Lazić razočaran u kolege, nisu ga podržale za novi biznis

Foto: youtube.com/AmiG Show

Darko Lazić razočaran u kolege, nisu ga podržale za novi biznis

Pevač Darko Lazić otvorio je novi Instagram profil pod nazivom "Darkova kuhinja" na kojem će objavljivati recepte i pokazivati kako se hrani nakon što je posle operacije želuca smršao čak 88 kilogama. Međutim, sem kume Andreane Čekić, niko od kolega nije zapratio njegovu Instagram stranicu ili promovisao njegov novi biznis.

Darko se po hiljaditi put razočarao u kolege, kaže da su sujetni i ljubomorni na njega. Kada mu je Marina predložila da kači recepte i jela koja sprema, jer je za kulinarstvo i te kako talentovan, objasnivši mu da to može biti dobar izvor prihoda, on je pristao - kaže Darkov prijatelj i dodaje:

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić

Ona će se baviti montažom snimaka, smišljanjem recepata, a na njemu je samo da spremi i promoviše tu stranicu pod nazivom "Darkova kuhinja". Zamolio je kolege da podele njegov projekat kako bi ga što više ljudi zapratilo, jer to je od presudnog značaja u ovom poslu, međutim niko ga nije ispoštovao, sem Andreane - rekao je Darkov prijatelj za Svet.

- Zapratite novi profil i uskoro uživajte u divim specijalitetima - napisao je pevač, a na novom profilu ima već nekoliko objava.