SEVERINI SMETAJU SRBI! Pevačica RATKA MLADIĆA uporedila sa HITLEROM!


IZVOR: Republika.rs - 06.03.2021 | 20:37


Hrvatska pevačica Severina našla se na udaru fanova zbog objavljenih spornih fotografija, za koje mnogi smatraju skrnavljenjem vere, pa je ušla u raspravu i počela da vređa sve i svakog, pa je tako došla i do generala Ratka Mladića.

Foto: e-stock/KOBRA

Severina izvređala Ratka Mladića

Severini je posrnuće u karijeri, pa i u privatnom životu  očigledno veoma teško palo, pa je počela da se obračunava sa neistomišljenicima na društvenim mrežama.

U svojim burnim raspravama dotakla se i srpskog generala Ratka Mladića kog je uporedila sa Adolfom Hitlerom!

Nakon što je jedan pratilac rekao "da nas tresu potresi i virusi jer smo kao ljudska rasa zastranili", pevačica se dotakla teme rata:

- Jesmo, kao ljudska rasa smo zastranili još pre nego što su razapeli Isusa. Sad smo progresivni. Sad razapinjemo Instagramima. Pa i virusima pretite. Bio je već jedan, slično je razmišljao o neistomišljenicima Hrvatima. Zvao se Mladić ili Hitler. Nije uspeo, na sreću. Ubijao je Jevreje. Slikare nisu puno ubijali, koliko znam. A potresi su vam normalni, kažu seizmolozi - šokirala je Severina.

Foto: instagram.com/severina

Severina šokirala izjavom

Podsetimo, do nedavno pevačica je govorila sve najlepše o Srbiji, a kada se udavala za Igora Kojića hvalila se kako pravi srpsku svadbu.

Od kada joj je pukao brak, očigledno joj smeta sve što je sprsko, pa je počela da vređa i srpske generale i priča o ratu, što prethodno nije činila