(FOTO) SLOBA PUŠTEN IZ PRITVORA: Evo ko ga je sačekao ispred stanice!


IZVOR: Republika - 15.02.2021 | 09:09


Slobodan Radanović priveden je 14.februara zbog nastupa u jednom beogradskom lokalu u kojem je organizovana žurka povodom Dana zaljubljenih, što je potvrdio njegov menadžer.

Foto: instagram.com/sampanjactatica

Sloba Radanović

Nakon saslušanja, pevač je, prema pisanjima medija, nešto pre ponoći, napustio policijsku stanicu na Novom Beogradu, a po njega je došla verenica Jelena Đuričanin.

Foto: promo Pink

Jelena i Sloba

Podsetimo, Sloba je priveden dok je nastupao u jednoj beogradskoj kafani na Starom Sajmištu, a u trenutku kada je policija upala u objekat, u njemu se nalazilo oko 400 ljudi.

Žurku je prekinula komunalna milicija u saradnji sa policijom, a domaći mediji preneli su da je u trenutku prekida žurke više stotina ljudi moralo da krene ka izlaznim vratima i niko nije platio piće i garderobu.

 
$bp("Brid_13380021", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"236"});

Načelnik komunalne policije je navodno uzeo pevaču mikrofon i obratio se prisutnima:

"Sram da vas bude! Svi napustite lokal odmah, a zaposleni neka pođu ka šanku. Ovo sto radite je ozbiljno kršenje epidemioloških mera i odgovaraćete zbog toga", rekao je on.

U ovoj akciji učestvovalo je 100-ak pripadnika komunalne i obicne policije, 50-oro je ušlo u lokal, a isto toliko je bilo napolju.