IZMISLILA SILOVANJE i OTMICU, podigla celu Srbiju na noge i samo nestala! Minin život danas je misterija!


IZVOR: Republika.rs - 31.01.2021 | 04:15


Bila je glavna tema nedeljama.

Foto: facebook.com/minamilenković

Mina Milenković

Pre sada već osam godina, cela javnost u Srbiji podigla se na noge u potragu za manekenkom Minom Milenković koja je nestala kod jednog beogradskog splava. Nekoliko dana kasnije, priča je dobila potpuno neočekivan obrt.

Nakon dva dana, Mina je pronađena potpuno gola i u modricama pokraj puta u Resniku. 

Tvrdila je da je silovana, ali se ispostavilo da je zapravo želela da se osveti dečku zbog raskida, pa je zbog lažnog prijavljivanja osuđena na 100 sati društveno korisnog rada.  

 
$bp("Brid_12031047", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"236"});

Posle toga, ona se neko vreme povukla iz javnosti, a potom uplovila u vezu sa fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem.  Njena karijera doživela je debakl, a i ova veza nije mnogo potrajala.

Foto: instagram.com

Mina Milenković

Mina je posle toga odlučila da se povuče iz javnog života, obrisala je naloge na društvenim mrežama i o njoj se već godinama ništa ne zna.  Nekada perspektivna lepotica koja je glumila i u spotovima, između ostalog i Saše Kovačevića danas kao da je nestala sa lica zemlje. 

Niko ne zna ni da li  lijoš uvek živi u Srbiji, niti čime se bavi, jer očigledno modeling je daleko iza njege, a tek je bila na početku uspešne karijere.