Majka Kockareve pretrpela horor! Kija: Tata je mamu krvnički tukao, staklo od naočara joj se zabolo u oko!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 03.12.2020 | 04:25


Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, krije da je svojevremeno prošla kroz pakao od bivšeg partnera koji ju je toliko tukao da je završavala u bolnici zbog povreda.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Kija sa majkom Nadicom

Učesnica "Zadruge 4" nikada nije ispričala javno niti se nekome požalila da je trpela torturu tokom veze s ocem svoje ćerke. Kija je bila mala kada je prisustvovala horor sceni i gledala kako njen pokojni otac Miloš Kockar tuče krvnički njenu majku.

 

- Nadica je bila baš zaljubljena u Kijinog oca i, kada je saznala da je trudna, bila je najsrećnija žena na svetu. Miloš je do Kijine desete godine bio prisutan u njenom životu da bi se nakon toga povukao, pa je Nadica morala sama da odgaja dete. A osim što je bila prepuštena sama sebi, bila je izložena i čestom maltretiranju. Miloš je voleo alkohol, a kada popije, bio je agresivan i ljubomoran - kaže Kijina rođaka, pa dalje nastavlja:

- Definitivno je raskrstila s njim kada ju je mučki pretukao pred Kijom, nakon čega je završila u Urgentnom centru. Kija je tada pokušala da odbrani mamu i doživela je veliku traumu.

Kockareva je sve ovo ispričala u knjizi, te naglasila da tu scenu prebijanja majke neće zaboraviti dok je živa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nadica Zeljković

- Sve se dogodilo ispred tatinog restorana. On i mama su razgovarali sve dok u jednom trenutku nisu počeli žučno da se raspravljaju. Silovito ju je odgurnuo na haubu automobila i počeo krvnički da je udara. Bila sam visoka tek toliko da sam pesnicama mogla da dohvatim donji deo njegovih leđa - započela je Kija i dodala:

- Toliko ju je udarao da joj je polomio naočare, a polomljeno staklo zabolo se u predelu maminih očiju. Sećam se da je bilo leto i da smo nas dve otišle do Urgentnog centra. Mama je preda mnom bila staložena i svojim primerom mi je pokazala kako treba postupiti u takvim situacijama. Naravno da se nakon toga nije vratila tati jer se takve stvari ne praštaju. Ja taj incident ne pamtim po udarcu koji je dobila, već po njenoj snazi u toj celoj situaciji.

Kija: Žao mi je svih žena koje trpe nasilje

Kockareva smatra da se svi problemi mogu rešiti razgovorom, te da nema opravdanja kada muškarac udari ženu. - Šta god da ti neka žena uradi okreni se i idi. Ne možeš da je udaraš, nemaš prava. Žao mi je svih žena koje trpe nasilje ili kada pronalaze izgovor da ostanu s nasilnikom. Žene nisu rođene da bi ih neko tukao - rekla je nedavno Kija.