Detalji razvoda Ane i Raste!


IZVOR: pink.rs - 04.11.2017 | 12:21


Ana Nikolić donela je odluku da posle nešto više od godinu dana otkako je izgovorila sudbonosno "da" stavi tačku na bračni život sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim se u poslednje vreme često svađala što je rezultiralo njegovim iseljenjem iz porodičnog doma, a potom i odlukom da sa advokatom Borivojem Borovićem pevačica sastavi zahtev za razvod braka.

Foto: instagram.com/stefanrasta

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Kako se spekuliše, jedan od glavnih razloga za ovakvu Aninu odluku jeste i to što je Rasta zanemarivao porodicu, što ona nije mogla da podnese, pa je angažovala advokata. Iako je još rano, već sada se spekuliše o raspodeli imovine poznatih supružnika, a po svemu sudeći, do toga uopšte neće ni doći.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

- Ana i Rasta su kratko bili u braku, te nisu stekli zajedničku imovinu koja bi se u slučaju razvoda delila. Ana od njega neće tražiti ništa osim razvoda. Oni su živeli u pevačicinom stanu koji je ona kupila pre nego što je uplovila u vezu sa reperom, tako da to automatski ostaje njoj. Svako ima svoj automobil, te i oko toga neće biti rasprava. Ana je nedavno dobila od supruga novi auto, ali šta će s tim biti, zaista ne znam. Svakako ona stoji pri odluci da od njega ništa neće tražiti - otkrio je izvor upućen u celu priču i dodao da će Ana i Rasta najverovatnije sklopiti dogovor da ćerkica Tara, koju su dobili pre nekoliko meseci, bude kod nje, dok će je otac posećivati kad god želi.