(FOTO) OVA PRESLATKA DEVOJČICA DANAS JE POZNATA PEVAČICA: Možete li da je prepoznate?!


IZVOR: Republika - 27.10.2020 | 10:49


Ova preslatka devojčica, krupnih očiju i okruglastog lica danas je jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica na našoj estradi. Iza nje su godine uspešne karijere i bezbroj hitova, a njen najveći ponos jeste njena ćerkica Mila, koju je dobila u skladnom braku sa suprugom Zoranom.

Foto: instagram.com/sladja.allegro

Slađa Alegro iz detinjstva

Ona često ističe kako je porodica njena mirna luka i najveći oslonac u životu koja joj daje snagu da karijeru gradi temeljno, isključivo na dobrim pesmama i moćnom vokalu.

- Mala Sladja...pre nekih četrdesetak godina.Bogovađa.Selo gde je rođen moj otac, mesto gde sam provela srežno detinjstvo.Baba Slavka i deda Srba, miris sataraša, i domažeg hleba.Pasteta i paradajz.Od slatkiđa na meniju ili strinin sladoled (ako nas sreca posluži) ili šlag bez mleka u koji baba ubaci maline. Purenjaci.Neka lepa bezbrižna vremena. Trudiću se da i moje dete oseti...bezbriznost, osmeh, bezgraničnu ljubav porodice. Da pamti sa osmehom ovako baš kao i ja - napisla je Slađa Alegro, a ova fotografija nastala je pre gotovo četrdeset godina.

 
$bp("Brid_03795320", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"236"});
Slađa je sa svojim pratiocima podelila ovu zanimljivu fotografiju iz porodičnog albuma, te je odmah svima bilo jasno da njena ćerka neverovatno liči na nju. Uz fotografiju, Slađa je opisala i najlepša sećanja vezana za ovaj period, što je mnoge raznežilo.