Otkucao kolegu! Stefan Đurić propevao u policiji: Rasta drukara, smestio reperu zatvor?


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 09.10.2020 | 03:35


Nedelju dana nakon hapšenja popularnog repera Stefana Đurića Raste zbog posedovanja i navodnog dilovanja marihuane, uhapšen je i njegov kolega Aleksandar Lazić, poznatiji kao Sale Tru, kod koga je pronađena identična količina droge, a sumnja se da ga je upravo Rasta odrukao u policiji, saznaje Srpski telegraf.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Naime, reper i bivši učesnik "Zadruge" Sale Tru pao je juče, kada je policija upala u njegov stan i tokom pretresa našla više od kilograma marihuane u različitim pakovanjima, dve vagice za precizno merenje, te 871 tabletu ekstazija, kao i novac. Zaplenjena trava otkrivena je u dve veće kese i 308 manjih paketića.

- Pošto je Sale uhapšen sedam dana nakon Raste, s identičnom količinom droge, istražuje se da li su ova dva slučaja povezana, da li je Rasta od Saleta kupovao drogu ili su zajedno radili i rasturali drugim kolegama. Policija utvrđuje vezu između njih dvojice, a veštačiće se i Saletov telefon kako bi se analizirala njihova komunikacija, te potvrdila Saletova veza s Rastom. Biće izlistani svi pozivi, poruke i ostali sadržaji iz telefona - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje:

Policija utvrđuje da li je Rasta od Saleta kupovao drogu ili su zajedno radili, veštačiće se reperov telefon

- Prilikom pretresa Lazićevog stana odigralo se sve isto kao i kod Raste, što ukazuje na to da ga je upravo on možda i otkucao u policiji.

Podsećamo, bivši suprug Ane Nikolić se na saslušanju u tužilaštvu branio time da je svu drogu nabavio za sebe, te da je veću količinu marihuane za ličnu upotrebu obezbedio zbog situacije s koronom. On je negirao da se bavi dilovanjem i priznao da već godinama koristi travu jer je umetnik, kao i da je promoter ovog narkotika, za čiju se legalizaciju zalaže.

 

Ko je Sale Tru?

Reper i tekstopisac Aleksandar Lazić, koji je prekjuče uhvaćen s gomilom droge, muzikom se bavi od malih nogu, proslavio se u novobeogradskim blokovima, ali se navodno na "vrhuncu karijere" povukao s muzičke scene. Učešćem u "Zadruzi 2" pokušao je da vrati staru "slavu", a mediji su ga povezivali s Jelenom Krunić i Anđelom Vešticom.