(VIDEO) LUNA UHVAĆENA U PREVARI: Mislila je da prošla neopaženo, ALI...


IZVOR: informer, Republika - 16.07.2020 | 09:00


Luna Đogani je napustila "Zadrugu" 10 dana pre ostalih zadrugara. Đoganijeva je svoje slobodno vreme provodila sa porodicom, psom, ali i sa jednom nepoznatom devojkom sa kojom je išla u restoran brze hrane i u šoping, a sve ovo je usnimila ekipa emisije "Paparaco lov".

Foto: printscreen/e-stock

Uhvaćena u prekršaju: Luna Đogani

Đoganijeva se takođe sastala i sa javnosti nepoznatim muškarcem, sa kojim je takođe obavila kupovinu, nakon čega ju je on odvezao u stan.

Ekipa ove emisije je uspela da usnimi i auspuh na Luninim starim kolima, koji je bio u stanju raspadanja. Međutim, Đoganijeva je pre superfinale pazarila novi BMW, sa kojim je išla da dočeka svog dečka.

 

 

Kada je Miljković napustio "Zadrugu" on je seo u svoj automobil koji ga je mesecima čekao na parkingu ispred luksuznog imanja u Šimanovcima, gde mu je čak i registracija istekla. Međutim, Marku to nije bio problem, te je vozio neregistovan automobil.

Foto: youtube.com/TOXIC TELEVISION

 

Kada su se sledećeg dana njih dvoje vozali, jedno za drugim, svako u svom automobilu, Luna bez prednjih tablica, a Miljković bez registracije, naišli su na problem. Policija je uočila ovaj saobraćajni propust, pratila ih, a onda i zaustavila.

Đoganijeva je pokazala svoje dokumente, a posle obavljenog telefonskog poziva policajac je odustao od namere da im piše kaznu.