Ani Bekuti pozlilo od šoka: Mrka udario devojku, pa joj dao 100 evra!


IZVOR: Irena Karić - 29.05.2020 | 17:17


Ljubavni partner folk pevačice Ane Bekute Milutin Mrkonjić umalo se nije našao pred sudijom za prekršaje usled izazvanog udesa blažeg oblika, koji mu se dogodio prošle nedelje na Vračaru.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

U saobraćajnoj nezgodi učestvovao je bivši politički funkcioner i jedna devojka, kojoj je načinjena manja materijalna šteta na udarenom automobilu, a kako je Mrka želeo da se incident završi mirnim putem, dao joj je 100 evra da bi mogla da popravi ulubljeni deo svog automobila.

- Mrka je bio u žurbi i nije video devojku u mrtvom uglu, zakočio je čim je čuo udarac. Oboje su doživeli stres i Mrkonjić joj se izvinjavao, insistirajući da joj nadoknadi štetu. Džentlmenski se poneo prema njoj i ponudio joj novac, ali i predložio da ne zovu policiju, već da mirnim putem reše saobraćajnu nezgodu i tada joj je dao 100 evra i rekao: "Evo ti, devojčice, dosta je za popravku. Izvini, deda ne vidi dobro" - otkriva izvor za Svet i dodaje:

Milutin: Izvini, deda ne vidi dobro. Dosta je to za popravku

- Mrka je odmah pozvao Bekutu da joj ispriča šta mu se dogodilo, a Ani je pozlilo od šoka i uzela je lek da se smiri jer joj je bio povišen pritisak. Milutinu već slabi vid s obzirom na to da ima 78 godina i refleksi su mu sve sporiji, pa je zbog toga bilo neminovno da neće ukočiti na vreme. Na svu sreću, niko nije povređen, a nakon incidenta je došlo do svađe između Ane i Mrke jer ga je više puta upozoravala da mora da vodi računa, pre svega o svojoj, ali i tuđoj bezbednosti.