Umalo da se izje*em sa čovekom za džabe: Tijana Ajfon sve priznala pre četiri godine?


IZVOR: Republika - 28.05.2020 | 14:53


Starleta Tijana Ajfon prema navodima medija uhapšena je noćas kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine i to u čamcu sa još tri devojke koje je vodila na žurku.

Foto: ST/D. KADIĆ

Tijana Ajfon

Starleta se oglaisla na Instagramu demantujući ove navode, iako postoji snimak hapšenja, kao i njena fotografija iz stanice.

Inače, starleta se pre četiri godine našla u centru skandala kada je u javnosti procurio snimak u kojem Tijana priča drugu da je umalo imala odnos sa čovekom, koji je nije ni "poručio".

- Jao Bože, je l vi kapirate da sam ja otišla u "Metropol" umesto u "Kraun plazu". Nekim hotelima sobe na prvom spratu počinju brojem 1001, a nekima sa 101. I onda se potrefi da ulazim u sobu, da je u njoj lik i da je stranac... Tada je pun grad bio stranaca. Ljudi, ja sedim i pričam sa njim. I meni šalje drugarica poruku: "Pita ovaj - kad stižeš, kasniš". Ja reko: "Al ja sedim u hotelu". Ona kaže: "Tijana, gde sediš?" Ljudi, vi ne znate blama, vi ne znate šoka mog. Mogla sam se za džabe izje**ti sa čovekom - ispričala je Tijana Ajfon u razgovoru sa prijateljem.

Foto: Srpski telegraf

Tijana Ajfon

Snimak je ubrzo nestao sa interneta, a Tijana je kasnije izjavila kako joj je ovaj audio-zapis upropastio život.

U petoj sezoni "Parova", Ajfonka je bila na poligrafu, iliti "Parografu", gde joj je postavljeno pitanje "da li je istina da ona na čuvenom snimku u hotelu", na šta je ona odgovorila sa "ne". Poligraf je ovo prepoznao kao tačan odgovor i na taj način, starleta je skinula "ljagu" sa sebe.

Ipak, postavlja se pitanje, koliko možemo da verujemo poligrafu iz rijalitija?