(FOTO) Prošla je kroz pakao i izlečila se od teške bolesti: Ovako izgleda majka Edite i Indi Aradinović!


IZVOR: Pulsonline - 05.04.2020 | 10:53


Nakon što je Edita Aradinović obelodanila da se lekari bore za život njene starije sestre Indire Aradinović Indi, oglasila se i sama pevačica.

Foto: indy_ara_indira

Indi i Edita

Indino zdravstveno stanje je ugroženo zbog operacije želuca koja se iskomplikovala.

- Ono što je za sada najbitnije jeste da budem dobro i da se nalazim u sigurnim rukama. Doktori vode računa i daju mi sve što je potrebno. Snadbevena sam svim lekovima, infuzijom i kiseonikom. Sve što je vezano za abdomen ćemo videti kako će se odvijati - izjavila je Aradinovićeva juče za medije.

Edita je u postu koji je objavila na društvenoj mreži Instagram, rekla da osim nje veliku podršku sestri daje i njihova majka Florija.

Inače, pre mnogo godina ona se razbolela.

- Posle Editinog rođenja, mama je dobila miome. Njen lekar je smatrao da nije ništa strašno i da nema potrebe da dolazi na kontrolu. Nakon nekoliko godina javio joj se bol, dobila je visoku temperaturu i groznicu. Saznala je da ima tumor dojke. Sad je dobro, ali je poluinvalid, bez jedne dojke - otkrila je Indi u jednom intervjuu i dodala:

Foto: instagram.com/florijaaradinovic

Majka Edite i Indi, Florija Aradinović

- Operisana je pre tri godine i to je veoma teško podnela. Prošla je kroz pakao, a mene i Editu je poštedela. Nije dala da idemo s njom na hemoterapiju. Nije htela dodatno da patimo. Mene je Bog u tom momentu pogledao. Imala sam posla, mogla sam da zaradim za lekove i operacije. Edita i ja smo sve to izgurale. Mama jednom godišnje mora na zračenje i moli se da joj se bolest ne vrati - ispričala je svojevremeno folk pevačica.

Podsetimo, Indi se trenutno nalazi u Kliničkom centru Srbije, a ona je istakla da teško diše zbog vode u plućima koju ima.