Darko Lazić našao donora za bubreg: Majka ove učesnice Zadruge želi da mu pokloni svoj!


IZVOR: star - 19.02.2020 | 15:26


Darko Lazić ima opet ozbiljan zdravstven problem, jer mu levi bubreg otkazuje. Zbog toga je na listi čekanja za bubreg u jednoj klinici u Italiji, jer pevač ne želi da mu neko od članova porodice donira bubreg.

Foto: Republika

Darko Lazić

Kada je za ovu situaciju čula Miroslava Simov, majka aktuelne učesnice rijalitija Tare Simov, bez razmišljanja je odlučila da ona bude donor, jer Lazića izuzetno voli i ceni kao pevača.

- Kada sam saznala da Darku Laziću treba bubreg, dobro sam se zapitala. On je mlad čovek i mora da nastavi da živi normalno. Ja ću mu dati svoj bubreg, kao što bih dala i svom sinu. Pa pred njim je tek život. I ja imam decu, zato tako i razmišljam. Pokloniću mu moj bubreg, neću da mu prodam, jer je meni dovoljan jedan da preživim. Ozbiljna sam u nameri da poklonim bubreg Darku Laziću. Molim da mi se javi i ja ću odmah krenuti sa analizama i pripremama za operaciju. Znam da je transplantacija organa ozbiljna operacija i nadam se da će moj bubreg biti odgovarajući za Darka - rekla je Miroslava.

Foto: instagram.com/_tarasimov

Tara Simov

- Ja se za svoje zdravlje ne brinem, kakvo je, takvo je. Važnije je valjda da se spasi jedan mladi život. Dosta sam i doživela i preživela. Da li će se moja deca složiti sa ovom odlukom, ne znam, nije ni važno. Ja sam odlučila i stojim, iza toga. Neka mi se Darko javi da uradimo sve potrebne analize - dodala je ona.

Foto: youtube.com/printscreen

Miroslava sa Tarom u Zadruzi