Pirsing na usni, obrve skoro da nema, stajling koma: Sanja Vučić danas je bomba, a na ovim fotkama je nikada ne biste prepoznali!


IZVOR: Republika - 09.02.2020 | 21:31


Atraktivnu Sanju Vučić, dvadesetsedmogodišnju pevačicu rodom iz Kruševca, šira javnost upoznala je 2016. godine, kada nas je predstavljala na Evroviziji pesmom "Iza osmeha", s kojom je zauzela 18. mesto. Pre toga, aktivno je nastupala s rege bendom "ZAA", a pravi bum napravila je s Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević, s kojima je oformila žensku pop grupu "Hurricane".

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Ivana, Ksenija i Sanja...

Tri atraktivne pevačice vinule su se u sam vrh naše muzičke scene prvim hitom na srpskom jeziku "Favorito", posle kojeg su usledili i naredni - "Avantura" i "Brzi prsti". Osim zbog pesama i vanserijskih glasovnih sposobnosti, Sanja je pažnju publike privukla i zbog svog raskošnog, atraktivnog izgleda. Popularna Kruševljanka, međutim, nije uvek izgledala ovako kao danas, a mnogi je na starim fotografijama ne bi prepoznali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Makeup: @makeupmag Style/hair: @nona_sxm

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf) on Oct 20, 2019 at 7:35am PDT

 

Pre tačno devet godina, danas lepa i uspešna Sanja bila je devojčurak koji se i tada izdvajao iz mase svojim talentom, ali i fizičkim izgledom. Zelene oči su, kao i danas, bile njen zaštitni znak, ali i upečatljivi pirsing na usni, dok obrve skoro da nije imala. POGLEDAJ GALERIJU

Situacija se, pak, promenila godinu dana kasnije, kada je Sanja maturirala - izgledala je znatno drugačije, pirsing sa usne je skinula, a telo joj je tada već krasila prva tetovaža. POGLEDAJ GALERIJU

Iako danas među mlađom publikom uživa veliku popularnost, Sanja se rado seća svojih početaka i najbezbrižnijeg životnog perioda i na svojim društvenim mrežama uredno čuva uspomene iz tog perioda.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sanja Vučić...