Folk zvezda uživa na moru sa porodicom: Lepa Brena i Boba odveli unuka na Tajland i Maldive!


IZVOR: A. P. - 08.01.2020 | 04:25


Regionalna folk diva Lepa Brena još pre mesec dana isplanirala je da januarske dane provede daleko od zime, budući da joj se prošlogodišnji odmor sa Bobom i sinovima veoma dopao.

Foto: Instagram.com/lepabrenaa

Boba i Brena...

Iako su za luksuzni, skoro dvomesečni odmor početkom 2019. godine, na nekoliko najelitnijih svetskih destinacija Živojinovići potrošili čitavo bogatstvo, Brena je rešila da svoje najmilije, ali ovaj put ekipu u proširenom sastavu, predvođenu malim unukom Aleksandrom, počasti letovanjem za pamćenje.

- Brena je sa porodicom otišla u Dubai, odakle će nastaviti dalje put Tajlanda i Maldiva. Pevačica je ljubitelj toplih krajeva i uvek bira leto umesto zime. Čim minus stigne u Srbiju, ona razmišlja gde da ode. Međutim, ovo putovanje u Dubai je planirala mnogo ranije i radovala mu se sve vreme. Njeni sinovi su odrasli i svako sa svojim društvom slavi praznike koji su za pevački deo porodice bili radni, tako da praznične euforije skoro i da nema u domu Živojinovića. Posle tezgi i pristiglih zarada nema bolje investicije nego da se opuste negde gde im je sve potaman, a malom Aleksandru će ovo biti prvi porodični odmor - otkriva za Srpski telegraf izvor blizak Živojinovićima.

Foto: Instagram.com/lepabrenaa

Brena sa Bobom i sinovima...

Čim minus stigne u Srbiju, pevačica razmišlja gde da ode

Sa Brenom su juče ujutru otputovali njen suprug Boba, njegov sin Filip sa ženom Aleksandrom i sinčićem. Sa njima je na odmor krenula i Aleksandrina majka Borka Mihajlović, dok će im se Stefan i Viktor pridružiti za nekoliko dana, čim Stefan održi ranije zakazane nastupe, koje nije mogao da odloži. 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Aleksandra i Filip...