(FOTO) Đoganijeva za sve kriva? Poznatog jutjubera optužili da je Luni pokušao da zapali butik, a sada mu ugasili kanal: Nastao lom!


IZVOR: Republika - 21.11.2019 | 19:00


Luna Đogani oglasila se na društvenim mrežama nakon što je mladiću, Petru ivanoviću, koji je navodno pokušao da joj zapali butik, ugašen Jutjub kanal.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna Đogani...

Petar je okrivio Lunu zbog gašenja svog kanala na poznatoj platformi, a ona je na svom Instagramu napisala poruku za koju mnogi smatraju da je njemu upućena.

Foto: facebook.com

Petar...

- Sve se vraća. Nije mi žao - napisala je Luna na Instagramu prevedeno sa engleskog, a odmah je usledio Petrov surovi odgovor.

Foto: instagram/ luna_djogani

Lunina objava...

- Kad hoće da me ukanali, a ukanali mučena sebe... Upravo tako, zato ti se i mama razvela, zato ju je i Andrej šutnuo zbog druge, zato te dečko i vara, zato se i tvoj otac pere od tebe, zato i imaš 11 ljudi na nastupu, zato i imas titulu najdislajkovanije pesme u istoriji Jutjuba, zato ti i otkazuju nastupe, zato si i nesrećna, zato si i tužna, zato ne možeš ulicom da prošetaš da ti neko ne dobaci, zato i dalje imaš mrtvog štakora na glavi, zato te se i porodica stidi, zato je brendove sramota što ih reklamiraš, a oni ne žele reklame od tebe, zato ti je i jedini sponzor prodaja garderobe "mala moštanica", zato si i u dugovima do guše, zato nemaš ni jednog prijatelja, zato te ceo Balkan mrzi, zato su ti vrata svuda zatvorena, zato ti karijera propada i pre početka iste, ovo je prava istina. Nije mi žao - napisao je jutjuber na svom Instagram storiju.

Foto: instagram/don_petar

Petrova objava...